Her er alt du må vite om CC og CC+ Cream

Foto: IT Cosmetics

Vi er alle forskjellige, og derfor er også hudens behov individuelle. Og heldigvis for det.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med IT Cosmetics.

Det er våre ulikheter som gjør oss unike. Om du har fregner, fødselsmerker, pigmentering, smilehull eller store porer, så er det kun én av deg. Og nettopp dette hyller IT Cosmetics med sitt motto 'Your Skin But Better'.

IT Cosmetics ønsker ta et oppgjør med de mange skjønnhets-relaterte bekymringene som vi alle nok dessverre, i større eller mindre grad, går rundt med.

Budskapet er at vi sammen skal bli bedre til å omfavne våre ulikheter, med og uten sminke. Litt atypisk for et skjønnhetsmerke, oppfordrer IT Cosmetics derfor til at vi ikke bruker makeup, men heller tvert imot, at vi lærer å elske huden vår, også uten sminke.

Når du først skal bruke makeup, er CC Cream din beste venn. Den hyller din naturlige skjønnhet ved å være mindre dekkende enn en foundation, og samtidig pleier den huden.

En CC Cream er mer enn bare sminke. Vi har tatt en nærmere titt på hva en CC Cream er, og hvordan vi kan bruke produktet på de dagene vi ønsker å gjøre litt mer ut av sminken.

IT Cosmetics CC+ Cream har 12 ulike nyanser. Alle nyanser er 'color correcting' og tilpasser seg din hudtone, slik at hver nyanse passer til flere hudtoner.

Hva er en CC Cream?

Når du har påført en CC Cream, har du makeup på, uten at du føler deg sminket. Man kan si at en CC Creams viktigste rolle er å få frem det beste i din hud, uten å dekke den til.

CC står for ’Color Corrector’. CC Cream er en slags farget dagkrem, som jevner din hudtone og har en lett dekkevne, sammenlignet med en foundation. Det er ingen overraskelse at CC Cream har blitt så populært de seneste årene, da hele formålet er å kombinere den korrigerende og dekkende effekten som vi kjenner fra foundation, og samtidig tilføre pleie og fukt.

Du finner CC Creams og CC+ Creams her

Du kan egentlig kalle produktet en alt-i-en-dagkrem. Alle CC Creams fra IT Cosmetics bygger nemlig på en antiage-formel, samt inneholder solfaktor, slik at du beskyttes mot uv-stråling.

Your skin, but better CC+ Cream

IT Cosmetics CC+ Cream er en CC Cream med litt flere egenskaper og en litt høyere dekkevne.

CC+ Cream fungerer som et fuktighetsgivende serum, primer og dagkrem i ett. Den kan lett påføres i flere lag, alt etter hvor mye dekk du ønsker. Kremene har SPF 50 og inneholder kollagen, hyaluronsyre, samt vitamin A, B, C og E, som har en høy antiage-effekt.

En CC+ Cream reduserer også synligheten av porer, samt fine linjer og pigmentforandringer.

Slik bruker du den: Påfør 1-2 pump av CC+ Cream SPF 50+ på ren hud. For best resultat, påfør et jevnt lag i ansiktet og blend det ved kjevelinjen for en naturlig overgang til halsen.

Fordelen ved CC og CC+ Cream

  • Lett dekkevne, som gir en naturlig look
  • Muligheten til å bygge opp til ønsket dekkevne
  • Fukter og pleier huden
  • Blender inn med din naturlige hudtone og fremhever din naturlige glød

IT Cosmetics

IT står for 'innovativ teknologi'. Alle IT Cosmetics-produkter er utviklet i samarbeid med plastikkirurger og dermatologer med et felles mål om å skape makeup- og hudpleieprodukter med en banebrytende teknologi og aktive, skånsomme ingredienser som sikrer deg effektive produkter, og både får deg til å se bra ut og samtidig føle deg bra. Med sitt budskap 'Your Skin But Better' ønsker IT Cosmetics å sette fokus på kjærligheten til huden vår, både med og uten makeup. En CC Cream skal fremheve din naturlige skjønnhet.

Powered by Labrador CMS