Cartier feirer kjærligheten med ny kortfilm

Se traileren på LOVE IS ALL.

Publisert Sist oppdatert

16. november slippes det en stjernespekket kortfilm fra ærverdige Cartier, hvor kjærligheten både hylles og feires. Det franske smykke– og klokkemerket, som ble grunnlagt helt tilbake i 1849, har samlet 12 av sine ambassadører til det de kaller en feiring av «the beauty og love». Filmen skal reflektere noen av Cartiers viktigste grunnverdier som universell og tidløs kjærlighet, skjønnhet og intensitet.

Kjente fjes som blant andre Monica Bellucci, Lily Collins, Willow Smith, Annabelle Wallis, Jackson Wang og Maisie Williams blir alle å se i filmen, som også skal feire det faktum at vi igjen kan samles. Etter en lang periode med pandemi og nedstengning, ønsker Cartier å sette fokus på å komme sammen igjen, spesielt under årets julehøytid:

– Denne filmen markerer en unik mulighet til å snakke om kjærlighet og forbindelsene som bringer oss alle sammen. Når vi feirer høytiden, reflekterer det også ønsket om å komme sammen igjen, slik maisonens venner gjør, for å danne vår egen familie, uttaler Arnaud Carrez fra Cartier.

Se traileren på den fine filmen under, og drøm deg bort til høytiden som er rett rundt hjørnet.

Cartier, Love is All:

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/41/2021/11/Love-Is-All_-Trailer-2_1920-1080.mp4"][/video]

Powered by Labrador CMS