Vi ELLE-sker baguettevesken

Vesken som skapte en revolusjon på 90-tallet er tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Baguettvesken – slik begynte det

Fendi Baguette: I vår slapp det italienske merket Fendi en kolleksjon hvor spesielt ett tilbehør hadde en nostalgisk betydning for mange. Det var den karakteristiske baguettevesken som hadde fått et skikkelig løft og blitt relansert. Dette er it-vesken vi må skaffe oss denne sesongen. Se våre favoritter nederst i saken!

På begynnelsen av 2000-tallet hadde vesken sin storhetstid og populariteten gjorde at alle motehusene raskt fulgte etter.

Men vi må ikke glemme at det var Fendi som var først ute allerede i 1997.

Du har sett den i Sex and the City

Takket være TV-serien Sex and the Citys stylist, Patricia Field var baguettevesken ofte å se på de fire jentene Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda.

Det var i denne perioden vesken hadde sin storhetstid, men nå har den fått en skikkelig oppsving grunnet influensere som gjerne bruker en vintage baguetteveske for å løfte antrekket.

Fendi Baguette: Våre favoritter

Paljettveske fra Fendi, kr 21 700.

Teddy og skinnveske fra Fendi, kr 25 700.

Karakteren Carrie Bradshaw har virkelig vært et ikon som har gjort vesken trendy. Baguettevesken i ny drakt Den relanserte vesken kommer i mange størrelser og forskjellige versjoner; fra sterk pastellfarge til varianter med dongeri, paljetter og brodert mønster. Prisen på en Fendi baguette begynner på 19.000 kroner.

Brodert veske fra Fendi, kr 43 400.

Fløyelsveske fra Fendi, kr 14300.

Denimveske fra Fendi, kr 18 200.

Kilde: ELLE Sverige

Powered by Labrador CMS