Moteredaktørens ønskeliste

Foto: Caroline Skjelbred, Produsentene

Caroline Skjelbred gir oss hennes beste julegavetips.

Publisert Sist oppdatert

Førjulstiden pleier som alltid å være ganske så stressende, og dessverre (i år igjen) har den fått en ny covid-demper. Derfor, mer enn før, skal jeg ha fokus på hygge denne julen.

Med julegaver snart i boks, så har jeg lyst til å ha fokus på selve «innehyggen» ved julen og juleferien.

Jeg vil kose meg hjemme med en fargerik strikkekjole på – merk deg homewear-stil anno 2022 (denne er også helt perfekt å gi til en søster eller en mor i gave), tenne duftlys som minner meg om Hotel Costes i Paris, lese (igjen) kanskje verdens beste selvhjelpsbok, nyte lange frokoster i en superfin og chic pysj, lage et deilig måltid til venner og familie, pynte til i hjemmet med litt nye møbler i lys eik og gå til innkjøp av den fineste vannmuggen som skal inspirere meg til å drikke mer vann i 2022.

Her er min ønskeliste!

Moteredaktørens julegavetips:

Altså, hvor fin er ikke denne? Merker at nye, strenge covid-tiltak inspirer meg til å gå med mer farger, og gå til innkjøpt av flere homewear-plagg anno 2022 – strikkekjolen.

Strikkekjole fra Other Stories, kr 990 (annonse).

Jeg elsker tøffer som er formet som ballerinas, det er liksom litt mer chic... Og disse med teddystoff er bare über-cute!

Tøffler fra Flattered, kr 1495.

Liker du også lukten av Hotel Costes i Paris? Da vil du elske dette duftlyset. Duften er sensuell og gir hjemmet en sexy og sofistikert signaturduft...

Duftlys fra H&M, kr 69.90 (annonse).

Dette er den beste selvhjelpsboken som jeg har kommet over, noen gang! The Power of Now handler om å være i nuet, altså i livet man lever her og nå. Ikke fokusere på fortiden, eller gruble så mye om fremtiden.. Den gir så mye visdom og hjelper meg å holde fokus. Alle trenger en liten justering innimellom og juletiden er en helt perfekt tid for a reflektere rundt seg selv og valg man tar. Gi den til en venn eller til deg selv.

The Power of Now av Eckhart Tolle, kr 179 (annonse).

Trenger du en barkrakk og liker den earthy viben i hjemmet, har jeg funnet den perfekte her!

In between-barkrakk fra &Tradition, kr 4795 (annonse).

Arket har så mange fine babyklær, gode kvaliteter og nydelige farger. Bodyer som dette får man aldri nok av.

2-pack body fra Arket, kr 250 (annonse).

Kanskje den beste øyekremen jeg har prøvd noen gang! Den er ganske stiv i prisen, men den er drøy i bruk og virkelig verdt hver krone... Perfekt gave til seg selv!

Øyekrem The Eye Concentrate fra La Mer, kr 1920 (annonse).

Denne nydelige pysjen, en varm kopp med kakao og en julefilm! Det er kombinasjonen jeg skal gå for en av de neste kveldene...

Pysjskjorte fra FWSS, kr 999.

Chic pysjbukse fra FWSS, kr 999.

Lave møbler gir en deilig avslappet vibe i hjemmet, og jeg tenker på å klikke hjem denne lave benken som er helt perfekt å ha bak ryggen på en sofa. Elsker møbler som gir meg alibi til å utvikle mine stilleben-ferdigheter..

Kona Table fra Ferm Living, kr 3145 (annonse).

Noe av det koseligste jeg vet er å ha venner over og dekke bord. Fine gjenstander som også er funksjonelle er superviktig for meg, og denne vannmuggen setter det lille eksentriske preget jeg ønsker... Et stort pluss er at den vil forhåpentligvis inspirere meg til å drikke mer vann i 2022!

Karaffel fra Spectrum, kr 1019 (annonse).

Powered by Labrador CMS