Carolines Beauty Hacks

Hun har jobbet i ELLE i snart 10 år, elsker beauty hacks, og i Podkasten Glam Talk med Tomas Erdis, deler hun sine beste treningstips, morgenrutine og hårproduktene hun sverger til.

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker å starte uken med Podkasten Glam Talk med Tomas Erdis, der han snakker med kule damer hver uke og får de til å røpe deres beauty hemmeligheter, snakke om deres jobbhverdag og de små hacksene de sverger til som gjør livet deres bittelitt diggere... – ifølge de selv da!

Denne uken har han tatt en prat med vår egen Style Editor, Caroline Skjelbred, og hun forteller Tomas om hennes reise fra studietiden på Parsons School of Art and Design i Paris, til internship hos Balmain og om jobbhverdagen ELLE.

Hun røper også hvilke hårprodukter hun sverger til, morgenrutinen hennes og om hennes treningsfilosofi.

Hun skviser over 700 sitroner i året, elsker Himalaya-salt, og har til og med hacket til bedre og tykkere hår på kjæresten sin!

Carolines Beauty Hacks

Noen av yndlingsproduktene til Caroline, og som hun sverger til, er concealer-pennen fra La Prarie, kr 1.170 (annonse) og vippetang fra Shiseido, kr 345 (annonse).

Og det siste hun prøver ut nå er hudserien fra Biologique Recherche, som blant annet er en av Victoria Beckhams skjønnhetsfavoritter!

Caroline Skjelbreds hårtips

Sjampo fra Original & Minerals, kr 290 (annonse) og Seven day Miracle fra Original & Minerals, kr 360 (annonse).

Hun snakker også om Ouai-hårproduktene (annonse) og om hvorfor hun elsker denne hodebunnsskrubben fra Ouai, kr 490 (annonse), og en annen favoritt er denne hår- og kroppsoljen fra Ouai, kr 300 (annonse), som også er elsket av ikonet Bella Hadid!

Caroline snakker også om håret sitt og hvor ofte hun striper det i podkasten.

Hun forteller om frisøren sin på Gevir, at hun bruker ofte kur i stedet for balsam, og om hårproduktene hun ble introdusert for av frisøren hennes; Original & Mineral (annonse) – en australsk hårpleieserie, som de blant annet selger på Gevirs salonger.

Disse produktene er frie for kjemikalier som sulfater, parabener og MIT, og produktene inneholder naturlige ingredienser, i tillegg skal de visstnok også lukte magisk!

Klikk deg inn her for å høre på tipsene som funker for Caroline, og produktene hun elsker!

Powered by Labrador CMS