Lanserer kolleksjon av overskuddsmaterialer

Envelope 1976

Envelope 1976 fortsetter å jobber for en mer bærekrafitg norsk motebransje.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken lanserer det norske merket, med gründerne Celine Aagaard og Pia Nordskaug i font, en limited edition-kolleksjon.

Kolleksjonen består av to av Envelope 1976s ikoniske og tidløse klassikere laget av nedbrytbart overskuddsmateriale fra tidligere kolleksjoner. Kolleksjonen består av signaturkjolen Cannes, og buksen Mumbai, skriver de i en pressemelding.

– Vi har som mål å minimere våre fotavtrykk, og er desto mer opptatt av hva vi setter i produksjon, og ikke minst utnytte materialer som allerede er der. Resultatet er blitt en liten limitert kolleksjon av nedbrytbare overskuddsmaterialer fra tidligere kolleksjoner, forteller gründerne bak Envelope1976, Celine Aagaard og Pia Nordskaug i pressemeldingen. – Kolleksjonens fargepalett er inspirert av naturen. Svaberget, oliventreet og havet gjenspeiles i plaggene som kommer i dusty grey, olive green og sea green. Kjolene er laget i vegansk innfanget Cupro - ett hundre prosent nedbrytbart materiale. Plaggene er allsidige og er en del av vårt sesongløse konsept "Seasonless Simplicity", sier kreativ leder Celine Aagaard.

Tidligere har Envelope 1976 designet vesker av overskuddsmateriale.

– Fokuset vårt er multibruk, noe vi stadig jobber med å optimalisere. Vi lager heller færre kolleksjoner med plagg som er tidløse og som kan brukes hele året, i flere år fremover, sier Aagaard og Nordskaug.

Cannes-kjolen og buksen Mumbai er begge laget av overskuddsmateriale fra tidligere produksjoner, og det vil kun være tilgjengelig 10-15 kjoler i hver farge. Den populære Cannes-kjolen har tidligere blitt lansert i hvit, creme, sort og bronse, mens Mumbai-buksen eksisterer i både brun, sort og creme.

Cannes-kjole, 3.999,-

Mumbai-bukse, 1.990,-

Den eksklusive kolleksjonen vil være tilgjengelig kun i noen få eksemplarer i hver farge, og kun via nettsiden Envelope1976.com.

Powered by Labrador CMS