Er hun Leonardo DiCaprios nye kjæreste?

Ferierte sammen på yacht i St Tropez.

Publisert Sist oppdatert

21 år gamle Camila Morrone har angivelig datet kjekkasen Leonardo DiCaprio (43) siden desember 2017, nå er de på yachtferie i St Tropez sammen.

Det at Leo er over dobbelt så gammel som sin nye flamme, plager tydeligvis hverken modellkjæresten eller den amerikanske skuespilleren. De ble nylig observert sammen på den fancy strandklubben Club 55 i St Tropez, som er kjent for å huse en rekke Hollywood-celebriteter om sommeren.

Leonardo DiCaprio prøvde å gå inkognito og gjemme seg for fotografene med både solbriller, caps og hettegenser for ikke å skape for mye oppmerksomhet.

Gjemmer seg for fotografene: Bildene over viser Leonardo Dicaprio ankomme strandklubben Club 55 i St Tropez sammen med kjæresten Camila Morrone. Skjermdump via @leonardcdicaprio

Med på tur er også mamma Lucila Sola (42), som har vært i et forhold med skuespiller Al Pacino (78) siden 2009. Leonardo har spilt i en rekke filmer med Al Capone og er god venn med familien til Camila.

Les også: Moteredaktør Petra Middelthons beste tips til St Tropez

Den argentinske modellen og skuespilleren har lagt ut bilder av seg selv poserende på den lekre yachten, kanskje er det Leo som er fotografen?

Camila poserer på yachten hun ferier i sammen med kjekkas-kjæresten Leonardo Dicaprio. Foto via Instagram: @camilamorrone

Datet siden desember 2017:

I følge Daily Mail, er ikke dette første gang paret har blitt observert sammen, ryktene begynte å svirre rundt paret da Leo ble observert i det han forlot huset til Camila i midten av desember 2017. De har også vært på kjæresteferie til Colorado sammen og sto og klenget på hverandre under Eminem-konserten på Coachellafestivalen i april i år.

Leonardo DiCaprio har hatt en rekke modellkjærester opp gjennom årene, de mest kjente kjærestene han har hatt er supermodellene Gisele Bunchen, Bar Rafaeli og Toni Garn.

Camila Morrone (21) er for tiden aktuell med filmen Never Goin` Back mens Leonardo DiCaprio jobber med innspillingen av filmen Once Upon A Time med blant andre Brad Pitt i en av hovedrollene.

Powered by Labrador CMS