byTimo viser på Theatercafeen!

”Det er en ære å få vise i Oslo’s vakreste lokale,” sier byTiMo’s eier og sjefsdesigner, Tine Mollatt.

Publisert Sist oppdatert

byTiMo røper i dag at de skal vise sin Spring Summer 2018 kolleksjon på Theatercaféen under årets Oslo Runway.

byTiMo sin Spring Summer 2018 kolleksjon bærer navnet REUNITE og passer perfekt inn i restauranten og det unike, klassiske interiøret. Det vil bli servert frokost, etterfulgt av visning.

”Vi gleder oss enormt til å være vertskap for dette spennende arrangementet som blir unikt i norsk sammenheng,” sier Elisabeth C. Brochmann, fjerde generasjons eier og leder av Theatercaféen.

byTimo er kjent for sine vintageinspirerte kjoler med blomsterprint. Her under visningen av FW17-kolleksjonen under Oslo Runway i januar.

”Jeg har alltid blitt inspirert av vakre rom og restauranter hvor historien sitter i veggene. I Oslo er det vanskelig å komme over slike lokaler, og stort sett får jeg denne inspirasjonen fra utlandet. Theatercaféen byr på nettopp dette, og det er derfor en liten drøm som går i oppfyllelse å vise nettopp der,” Tine Mollatt.

Mollatt har en lang historie bak seg med Theatercaféen; ”Jeg spilte på Det Gamle Norske Teateret som barn, og min far var nærmest fast inventar på restauranten. Jeg husker jeg løp over fra teateret til faren min etter jeg var ferdig å spille,” forteller Mollatt.

Den 22 August fyller hun lokalet til frokost og visning med celebre gjester fra inn og utland, som kommer for å se nettopp hennes kolleksjon.

Powered by Labrador CMS