Min desember: Elisa Mollatt

Elisa Mollatt er markedssjef i byTiMo og har en travel førjulstid.

Publisert Sist oppdatert

Elisa elsker jul, familietid og kos.

I desember har det vært fullt trykk på jobb med mamma Tine Mollatt i familiebedriften byTiMo, men hun tok seg tid til en liten prat med ELLE om sine juletradisjoner og gave- og stylingtips.

Elisas desemberplaner

Hva liker du best med desember?

Ditt beste juleminne?

– Stunder med venner og familie. Selv om desember lett kan bli stress med alle man skal «rekke» å se før jul, så er det noe utrolig hyggelig med det. Ellers er jeg en sucker for julestemning, at Maria Mena synger julen inn, gløgg, juletre og baking av pepperkaker.

Hvordan skal du feire julen i år?

– Vi pleier å reise bort annenhvert år, og vi hadde en fantastisk jul i ekte Home Alone-stil i New York for fire år siden, det var helt magisk. Utenom det, så er rolige og tradisjonelle stunder med familien høyt verdsatt.

Hvor mange fester/middager skal du på i desember?

– Dette blir vår første jul sammen med min svigerfamilie! Vi er så heldige at vi skal feire på fjellet, så jeg håper på late dager foran peisen med julefilmer, god mat og stemning.

Hva skal du ha på deg?

– Jeg var på reise de første to ukene av desember, først jobb en uke i New York og så litt ferie sammen med mamma i Miami og Islamorada. Så jeg får mye å ta igjen den siste uken før jul. Så når jeg kommer hjem, blir det rimelig hektisk med alle man skal rekke å se før jul, da er det noe så og si hver dag!

Kjole fra byTiMo, 2.799,-

– Jeg er jo så heldig at jeg lever i verdens vakreste kjoleunivers! Denne julen går jeg for røde blanke jacquarder, gull- og creme toner, samt svart sateng kombinert med brunt og enda mer gull.

Strikkejakke fra byTiMo, 3.199,-

Kjole fra byTiMo, 2.699,-

Sko fra By Far, 4.055

Belte fra & Other Stories, 250,-

Hva er ditt beste klestips når det kommer til fest?

Hva er ditt beste julegavetips?

– Det aller viktigste er at du føler deg vel! Føler du deg som en million dollar, kommer du også til å stråle det ut til alle rundt deg! Det som er gøy i festsesongen er at alle drar på litt ekstra, så ikke vær redd for å bruke farger, glitter eller paljetter!

Duftlys fra True Grace, 399,-

– Gi gaver som gir videre! Gi til de som ikke har det like lett i julen og ellers i året! Jul og høytid er en tid hvor mange føler seg alene. For meg er det derfor viktig å gi til Kirkens Bymisjons Gled en som gruer seg til jul-kampanje. En helt fantastisk kampanje og jeg oppfordrer alle til å gi her, både som julegaver eller generelt i løpet av Desember. – Opplevelser man kan gjøre sammen, det kan være en par massasje; husk at dette like så greit kan gjøres som to venninner eller mor-datter! Superkos! – Ellers er klassikere under treet deilige duftlys, en god bodylotion eller håndkrem, oljer og krydder til kjøkkenet, myke kasjmirsokker, myk strikk som kan brukes i julen og resten av året, en fin julepysj og annet i loungewear-kategorien. – Helt objektivt, så klart; byTiMo-strikk er julegave tips nummer en til en du er glad i.

Sokker fra COS, 390,-

Håndsåpe fra Byredo, 400,-

Håndkrem fra Byredo, 420,-

Body-olje fra Dermalogica, 695,-

Hva ønsker du deg til jul i år?

Ulltrøye fra The Product Oslo, 1.199,-

– I og med at jeg er gravid har prioriteringene allerede beveget seg litt bort fra mine behov til det hun lille inne i magen kunne tenke seg. Men, jeg skal jo alltid komme på noe gøy! Så alt fra voksi-poser, deilig ulltøy og annet man trenger, er på ønskelisten min til jul. Hudpleiebehandling fra Dermologica. Massasje på Daikai. Ulltøy fra The Product Oslo.

  • Sengetøy fra Oslo Deco.

Dynetrekk fra Oslo Deco, 600,-

  • Kopper fra Hay

Kopp, 69,-

  • Jeg er så teit at jeg har begynt å samle på disse koppene fra Hermes:

Kopp fra Hermes, 2069,-

  • Treningstøy fra Run & Relax

Tights fra Run & Relax, 749,-

Powered by Labrador CMS