Lindex med nytt designsamarbied

Lindex har slått seg sammen med By Malina!

Publisert Sist oppdatert

Du har garantert sett de lekre blondekjolene fra det svenske merket By Malina.

Nå har de slått seg sammen med Lindex og laget "den perfekte sommerkolleksjonen".

– «Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med By Malina. Vi elsker By Malinas kunstneriske uttrykk med farger og trykk. Vi følte at en ny tilnærming til skandinavisk design, sammen med det gledesfylte uttrykket, passet for kundene våre. Sammen har vi skapt den perfekte sommerkolleksjonen med vakkert badetøy som passer mange ulike kroppstyper, samt nydelige og praktiske plagg som du kan bruke på stranden og til sommerfester.» sier Madelene Ullbro, Design and Buying Manager for undertøy hos Lindex i en pressemelding.

Lindex x By Malina

By Malina ble grunnlagt i 2010 av designer Malin Ek Andrén med, det som har blitt merkets signaturplagg, maxikjolen i silke.

I dag er By Malina et stort moteselskap med fargerike trykk som signaturegenskapen.

Samarbeidet har gitt Lindex muligheten til å dele inspirasjon og kunnskap med en vellykket kvinnelig designer som besitter et sterkt formspråk og designidentitet, skriver Lindex i pressemeldingen.

– «Jeg ble veldig smigret når Lindex spurte meg om jeg var interessert i å samarbeide. Lindex har alltid stått hjertet mitt nær, og jeg er inspirert av måten arbeidet deres styrker kvinners posisjon på. Jeg har lært mye på denne reisen, og vi har utvekslet kunnskap underveis. Jeg er utrolig begeistret over resultatet.» sier Malin Ek Andrén, grunnlegger av By Malina.

Kolleksjonen består av 26 plagg og blir tilgjengelig på nett og i utvalgte butikker fra 9. mai.

Powered by Labrador CMS