mote

Ukas motenyheter

Burberry, Gucci, Phoebe Philo, Ganni Sport, Daniel Lee, Pihl Denim.

Har du fått med deg dette? Siste nytt på motefronten.

Mye skjer i moteverdenen for tiden! Her er siste nytt.

Les også: Dette blir de største vårtrendene for 2023

Ukas motenyheter

Pharell Williams blir ny Creativ Director for Louis Vuitton

Pharell Williams x Louis Vuitton

Sangeren, produsenten og klesdesigneren Pharell Williams er ny Creative Director for Louis Vuitton herre. Hans første kolleksjon vil bli vist under Mens Fashion Week i Paris i juni.

Pharell tar over stafettpinnen etter Virgil Abloh som døde av kreft i 2019. Pharell har tidligere gjort to samarbeidskolleksjoner med det franske motehuset.

Phoebe Philo lanserer eget merke

Da den britiske klesdesigneren Phoebe Philo sluttet som sjefdesigner hos Celine i 2018 knuste hun en rekke motehjerter verden over som sverget til hennes minimalistiske design. Nå er det blitt bekreftet at Phoebe Philo lanserer sitt eget klesmerke i september på phoebephilo.com. OM vi gleder oss!

Camilla Pihl lanserer denim

23. februar kl 10 lanserer Camilla Pihl sin egen denimlinje, Pihl Denim. ELLE Norge har allerede testet ut jeansene, som kommer i tre ulike vasker og en rekke modeller. I tillegg til jeans tilbyr Pihl Denim olajakker- og skjorter.

Burberry med ny logo

Burberry Daniel Lee

Daniel Lee er mest kjent for re-brandingen av merkevaren til Bottega Veneta #newbottega i 2018, noe som gjorde det italienske motehuset mega poppis over natten. Han var også høyrehånden til Phoebe Philo hos Celine i sin tid.

Nå Daniel Lee skape magi hos erkebritiske Burberry og nylig ble den nye logoen og estetikken til Burberry annonsert. Vi kjenner vi elsker nye Burberry allerede, og gleder oss til å se hva mer den britiske designeren vil gjøre med merket.

Norske modell-tvillinger fronter Gucci-kampanje

De norske tvillingene Martine og Gunnhild Chioko er blant kampanjemodellene for Gucci denne våren. Vi fikk for første gang se Chioko-twinsa spankulere ned catwalken til Gucci i Milano i september, da motehuset kun hadde tvillinger som modeller da de viste frem sin SS23-kolleksjon.

Tvillingparet har vært på coveret av ELLE Norge to ganger, men dette er første gang Martine og Gunnhild fronter en stor internasjonal kampanje.

Tvillingparet er representert av Team Models.

GANNI lanserer egen sportskolleksjon

Ganni har lansert en egen sportslinje, Ganni Sport. Merket vil fungere som et supplement til det allerede eksisterende Ganni-varemerket og vil ha fokus på sport- og livsstils plagg. Vi elsker den første kolleksjonen allerede og har lyst på alt. Det er store logoer på plaggene – og vi gleder oss til å kombinere det med alt fra dressjakke til jeans og cowboyboots.

Powered by Labrador CMS