Gigi Hadid gikk sin første Burberry-visning

Foto: @burberry

London Fashion Week: Gigi Hadid rocket Burberry.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke vanskelig å få øye på Gigi Hadid på catwalken under Burberrys visning på moteuken i London, selv om hun denne gangen ikke skulle være stjerna.

Det sies at en god modell står ut fra mengden, mens en fantastisk modell blender inn. Og det var nok det Burberry gikk for denne gangen.

Under Burberrys visning kom Hadid ut som nummer 6 på catwalken. Det britiske motehusets høstkolleksjon var litt mer rocka og litt mer sporty enn vi har sett tidligere med Christopher Bailey som sjefdesigner. Det vises at det nå er Riccardo Tisci som styrer Burberry-skuta.

Gigi Hadid hadde fått, en mildt sagt, kunstnerisk lugg av Guido Palau og helt lyse øyenbryn. Pat McGrath kjørte virkelig på med "no makeup makeup"-looken på denne visningen.

https://www.instagram.com/p/BuBV9wnA1bh/

https://www.instagram.com/p/BuAACmrAOh6/

https://www.instagram.com/p/Bt_pj5FgFkp/

Kolleksjonen bestod også av mange klassiske Burberry-elementer, som bruntoner, ruter, skinn, trenchcoater og drakter. Også det nye Burberry-printet var implementert og godt synlig.

Det er ingen tvil om at Burberry er i tiden og lanserte en supereksklusiv veske på Instagram, som kun er til salgs i 24 timer.

https://www.instagram.com/p/Bt_cnmVgxtd/

Kilde: elle.com

Mer fra moteukene:

Tom Ford kopierte seg selv

Høydepunktene fra København

Powered by Labrador CMS