skjønnhet

7 produkter for perfekte bryn

Våre favorittprodukter for bryn som holder seg «on fleek» hele dagen. 

Publisert Sist oppdatert

Vi er alltid på jakt etter produkter som kan gi oss «perfekte» bryn, og derfor tester vi stort sett alt vi kommer over av produkter i denne kategorien. Aller helst vil vi ha bryn som Kaia Gerber – den «nye» Brooke Shields når det gjelder bryn, men innser at vi får jobbe med det vi har. AKA: Vi leter etter produkter som gjør at brynene vi har fått utdelt når sitt fulle potensiale. 

Som alltid deler vi våre beste tips med dere, så etter en liten runde i redaksjonen har vi satt sammen en liste over produktene vi mener gir oss brows on fleek.

Våre favoritt-produkter for bryn

24-HR Brow Setter Clear Gel fra Benefit, 285,- (annonse)

Denne er perfekt som deg som trenger litt ekstra hold og ønsker synlig stylede bryn. Produktet holder godt og varer helt til du fjerner sminken.

Brow MVP Sculpting Wax Pencil & Styler fra Fenty Beauty, 220,- (annonse)

Denne er soft i konsistensen, men har fantastisk hold. Først går du over brynene med selve voks-sticken, før du børster brynene på plass ved hjelp av kosten i andre enden. En av de beste jeg har testet.

Full Brow Gel fra Caia Cosmetics, kr 195.

Produktet fra Caia Cosmetics gir masse volum og et naturlig resultat. Hvis du liker masse produkt på børsten, er denne for deg! 

Brow Gel Clear fra Anastasia Beverly Hills, 325,- (annonse)

God å style med, bra hold – et veldig bra produkt, rett og slett! Passer for de aller fleste, uansett om du liker naturlige bryn eller en mer børstet look.

Strength & Length Serum Infused Brow Gel Clear fra bareMinerals, 295,- (annonse)

Lett å påføre, og stort pluss for serum og styling i ett og samme produkt. Det kommer ikke for mye produkt av gangen, så her bygger du deg opp til ønsket definisjon.

Clear Brow Gel fra Mac, 275,- (annonse)

Denne passer perfekt for deg som ønsker en naturlig look, og bare vil børste brynene på plass uten at de blir for definerte.

Eyebrow Laminator fra Tom Ford, kr 495 hos Gimle Parfymeri. 

Eyebrow Laminator fra Tom Ford er kanskje vår #1 favoritt akkurat nå. Laminator er egentlig et litt misvisende navn, fordi resultatet er mer «pudret» og voluminøst enn «laminert», men uansett ... Produktet gir volum til selv de tynneste bryn, og holder seg godt gjennom hele dagen. 

Powered by Labrador CMS