Se de første bildene av Hailey Baldwins tredje brudekjole

Foto: Instagram

Stylisten til Hailey avslører supermodellens tredje brudekjole.

Publisert Sist oppdatert

Bieber bryllup: Hailey Baldwin slo virkelig på stortromma da hun giftet seg med sangeren Justin Bieber nylig. Hun hadde ikke bare én, men hele tre brudekjoler i løpet av bryllupsfeiringen.

Alle gode ting er tre

Balwdins stylist, Maeve Reiley har delt et første glimt av den tredje brudekjolen, en skreddersydd Ralph & Russo kjole med høy splitt.

https://www.instagram.com/p/B3fxZfihdsh/

Også de to andre kjolene Baldwin hadde på seg var skreddersydde til henne.

Kjolen hun valgte å gå for under selve bryllupsseremonien, var en skreddersydd kjole fra Off-White, designet av Virgil Abloh. Nederst på det lange sløret stod det med blokkbokstaver “TILL DEATH DO US PART”.

https://www.instagram.com/p/B3iPjTnB7J_/

Maeve Reiley delte sine tanker rundt den skreddersydde brudekjolen på Instagram tidligere denne uken:

– «Jeg har vært med på å skape en del skreddersydde kjoler i mitt liv, men ingenting slår denne. Da jeg hjalp Hailey på med kjolen var vi begge enige om at dette var et øyeblikk vi aldri kom til å glemme.»

https://www.instagram.com/p/B3XkO7FhbPQ/

«Maeve. Pause. We are putting on my WEDDING DRESS!!!!!” - a moment I will never forget and cherish forever. A year in the making. We spoke to NO OTHER designer about this dress but @virgilabloh - I have no words for your genius. The collaboration between the 3 of us was so special. And your team CAME THROUGH.»

https://www.instagram.com/p/B3fNg_bBatI/

Under bryllupsmiddagen hadde Baldwin på seg en skreddersydd kjole i silke signert den amerikanske designeren Vera Wang, som Baldwin visstnok danset til hele natten. Iført et par sneakers fra Nike, selvfølgelig...

Bieber bryllup - i skreddersydde jakker fra CELINE

Det var ikke bare brudekjolene til Hailey Baldwin som var skreddersydde. Brudeparet hadde i anledning bryllupet fått to skreddersydde skinnjakker signert Hedi Slimane, sjefsedesigner for det franske motemerket CELINE. På ryggene av jakkene stod det skrevet i paljetter; husband and wife.

Baldwin og Bieber har visstnok satt bryllupsreisen på pause, og det er kanskje like så greit, for bryllupet de holdt i Sør-Carolina, skal ha kostet i overkant av 5 millioner norske kroner.

Kilde: ELLE.com

Powered by Labrador CMS