Enda en hyllest til Diana

Harry hyllet sin avdøde mor på de offisielle bryllupsbildene.

Publisert Sist oppdatert

Prins Harry og Meghan Markles bryllup i helgen var fylt med hyllest til Harrys avdøde mor, prinsesse Diana. De offisielle bryllupsbildene er ikke et unntak.

Vi har fremdeles ikke kommet over helgens vakre prinsebryllup i England hvor den amerikanske skuespilleren Meghan Markle endelig fikk sin prins.

Og prins Harry og Meghan Markle hadde tenkt på alt. En stor del av alle bryllupsdetaljene - fra blomstene i kirken til en tom stol ved siden av prins William i kirken - hadde en symbolsk betydning. En hel del av alle disse detaljene handlet om å hedre minnet til prinsesse Diana, som døde i en tragisk bilulykke for 21 år siden.

I går kom de offentlige bryllupsbildene, tatt på Windsor Castle av motefotografen Alexi Lubomirski. På et av bildene poserer de nygifte sammen med alle sine brudepiker og brudesvenner. Og på fotoet ser man en grønn veloursofa i forgylt tre, akkurat den samme grønne sofaen som Diana satt i for over 30 år siden da Harry ble døpt.

Foto: Kensington Palace / Alexi Lubomirski.

Hele familien samlet:

Hele kongefamilien samt Meghans mor og brudefølget samlet på et foto, som garantert kommer til å gå inn i historiebøkene.

Hele familien samlet. Foto: Kensington Palace / Alexi Lubomirski.

Meghan Markle hadde på seg en brudekjole fra det franske motehuset Givenchy, senere på dagen skiftet hun til en enklere kjole fra motehuset Stella McCartney.

Forelsket par. Foto: Kensington Palace / Alexi Lubomirski.

Prins Harry og Meghan Markle har fått tittelen Hertug og Hertuginne av Sussex.

Alt om det kongelige bryllupet:

Se kjendisene ankomme det kongelige bryllupet

Suits-stjernene i kongelig bryllup

Alt om brudekjolen til Meghan Markle

Prinsesse Charlotte var brudepike

Powered by Labrador CMS