Meghan Markles dobbeltgjenger skal i bryllupet

Foto: Getty Images

Sarah Mhlanga gjør karriere av å ligne på Meghan Markle.

Publisert Sist oppdatert

Når prins Harry ser sin kommende kone gå opp kirkegulvet i Windsor Castle kommer han kanskje til å tenke at han ser dobbelt? Meghan Markles dobbeltgjenger, engelske Sarah Mhlanga er nemlig invitert i bryllupet. Se bilder av henne på ELLE.dk!

Britiske medier har for lengst poengtert likheten mellom de to skuespiller-kollegaene. Sarah Mhlanga (36) er fra Manchester og har på kort tid blitt kjent i England for sitt utseende, rett og slett fordi hun er så lik Meghan Markle.

Les den sterke historien til Meghan her!

Mhlanga jobber som skuespiller og siden forlovelsen mellom Meghan og Harry har hun jobbet som profesjonell dobbeltgjenger på private eventer og reklamekampanjer, noe hun visstnok skal ha tjent godt på. Nå har hun også fått en plass på gjestelisten til bryllupet.

Det er egentlig Sarah Mhlangas mor, Debra Green som er invitert til bryllupet fordi hun har mottatt den prestisjefylte ordenen "OBE" for sin innsats som frivillig i lokalsamfunnet. Hun er en av 2.400 privatpersoner som er invitert, og selvfølgelig har hun spurt sin datter om å være hennes "plus one".

– Jeg ble så glad da min mor spurte om jeg ville være hennes "plus one" i bryllupet. Meghan har endret livet mitt, så det er passende at jeg får lov til å se henne på den store dagen, har Mhlanga uttalt til det britiske magasinet, Mirror.

Hun tilføyet at hun håper at hun ikke blir forvekslet med den "ekte Meghan" – Noe vi tviler sterkt på.

Saken er fra ELLE.dk

Mer om det kongelige bryllupet:

Slik fridde Harry

Han skal synge i bryllupet!

Powered by Labrador CMS