Justin Bieber og Hailey Baldwin er forlovet

– Det sier i alle fall sikre kilder...

Publisert Sist oppdatert

Flere utenlandske medier melder at Justin Bieber og Hailey Baldwin har forlovet seg.

Tidligere denne helgen ble de observert i en het omfavnelse på ferie i Bahamas. Og nå sier vitner at de har forlovet seg.

Superparet skal ha vært på en restaurant da gjestene fikk beskjed om å legge vekk telefoner, før Justin fridde til kjæresten, skriver nettsiden TMZ.

Justin Bieber skal altså ha fridd foran et publikum på en offentlig restaurant. Det er lekket videoer av paret som danser salsa samme kveld på restauranten.

https://www.instagram.com/p/Bk8IFJOBDUt/?utm_source=ig_embed

Paret har ikke bekreftet nyheten. Men Justins pappa, Jeremy Bieber publiserte et bilde av Justin på Instagram hvor han skriver at han er "mer enn stolt av sønnen, og at han gleder seg til det neste kapittelet". Noe som absolutt kan tyde på at det har skjedd noe i Justins liv.

https://www.instagram.com/p/Bk-c04eH_oU/?utm_source=ig_embed

Justin og Hailey har blitt sett sammen offentlig ved flere anledninger i sommer og det har ikke vært tvil om at paret har funnet sammen igjen. Det gikk rykter om at Hailey datet Shawn Mendes, men det stemte altså ikke. Og Justin og Selena Gomezs korte reunion tidligere i år er for lengst glemt. Etter Selena datet han visstnok Baskin Champion, men også det ble kortvarig.

Justin og Hailey var sammen en kort periode i 2016, og skal vi tro ryktene blir det kjendisbryllup.

Mer kjendisnytt: Dater Kendall Jenner Gigi og Bellas lillebror?

Powered by Labrador CMS