Strålte sammen i bryllup

Meghan Markle og prins Harry ser fremdeles like forelsket ut.

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markle og Prins Harry deltok lørdag i bryllupet til Harrys gode barndomsvenn Charlie Van Straubenzee, samme dag som ertuginnen fylte 37 år.

Prins Harry, hertug av Sussex og Meghan, hertuginne av Sussex ankommer bryllupet til Charlie Van Straubenzee den 4. August. Foto Samir Hussein/WireImage.

Meghan og Harry kom hånd i hånd til bryllupet og så tydelig forelsket ut. Meghan hadde på seg en sort plissé kjole fra Club Monaco, hatt fra Philip Treacy og høye hæler fra Aquazzura. Fint, klassisk og veldig prinsessete.

Harry, som er forloveren til sin barndomsvenn Charlie, så veldig kjekk ut der han ledet Meghan inn i kirken. Begge hadde på seg kule solbriller for anledningen.

Meghan har ikke ligget på latsiden etter at hun giftet seg med prins Harry den 19. Mai i år. Hver uke dukker hun opp i rampelyset i lekre antrekk, være seg offentlige oppdrag som hertuginne eller private tilstelninger som bryllup og polo-turnering. Det er tydelig at Meghan Markle er lykkelig for tiden. Hun smiler alltid bredt til kameraene og ser forelsket og glad ut. Mon tro hvor lang tid det tar før ryktene om en ny kongelig baby begynner å svirre.

Kilde: ELLE.com
Powered by Labrador CMS