De mest populære forlovelsesringene

Dette er trendene innen forlovelsesringer akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Vanbruun

En forlovelsesring er en ring som brukes ved et frieri og er en tradisjonen som går tilbake til 1700-tallet.

Å kjøpe en forlovelsesring i dag er et av de største og viktigste kjøpene for mange. Det er en ring som forhåpentligvis skal brukes hver dag resten av livet. Derfor anbefales det å legge litt ekstra tid og energi bak valg av forlovelsesring. Her har vi samlet de ringene som er mest populære akkurat nå, og som du kanskje vil få et glimt av i bryllup i sommer.

Sollitærringer - En ring med en stein

En solitærring er en ekte klassiker og den vanligste forlovelsesringen for damer. Det er en stilren forlovelsesring som aldri kan bli feil. En solitærring har vanligvis fire eller seks klør som holder diamanten på plass. Seks klør gir et mer symmetrisk utseende, samt et bedre grep rundt diamanten. Fire klør gir derimot full holdbarhet og diamanten vil fremheves mer fordi klørne tar opp mindre plass. Vår favoritt er solitærringen Angelica.

Alliansering - En ring med flere steiner

Allianseringene ble til å begynne med brukt for å vise den evige alliansen i et forhold mellom to parter, men i dag blir den populært brukt som en giftering eller en forlovelsesring.

Om du er ute etter en praktisk forlovelsesring som allikevel har diamanter i seg, er dette et godt valg for deg. Vår favoritt er allianseringen Louise.

Haloring - En skikkelig statement-ring

En haloring er en forlovelsesring med én diamant i midten og flere små diamanter som en krans rundt. Fordelen med denne ringmodellen er at diamanten i midten ofte ser større ut enn den egentlig er takket være halodiamantene som gir en illusjon av at diamanten ser større ut.

Vår favoritt er haloringen Grace.

Sidesteinsring - En ring med sidesteiner

En sidestensring er et perfekt valg for alle som ønsker å kombinere en alliansering og en solitærring. Dette er en ring med masse bling, men den er ikke like dristig som en haloring. For å skape et enda mer eksklusivt utseende kan du supplere en sidestensring med en matchende alliansering. I dag velger mange å kombinere sidestensringen sin med en alliansering for å skape et lekent og "umatchende" utseende. Vår favoritt er Gabrielle.

Tresteinsring - En ring med tre steiner

En ring med tre steiner tilhører kategorien flersteinsringer og er en veldig klassisk ringmodell. En ring med tre steiner har en fin symbolsk betydning, siden de tre diamantene står for "fortid, nåtid og fremtid". Denne ringmodellen passer deg som leter etter en klassisk forlovelsesring. Ringer med tre steiner er tilgjengelig i flere forskjellige varianter og kan dermed gjøres mer eller mindre moderne. Vi anbefaler tresteinsringen Embla.

Powered by Labrador CMS