Den perfekte forlovelsesringen

Foto: Darja Barannik

Har du funnet den rette?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Tesori Diamanter.

Går du med tanker om å fri? Har du funnet den rette, men ikke den rette forlovelsesringen? Eller er det noen du ønsker å gi et lite hint? Vel, kanskje begynner et av livets største eventyr akkurat nå.

For noen øyeblikk er større enn andre, og få forstår dette på samme måte som Terje Gaupseth, grunnlegger av Tesori Diamanter.

Den personlige juveleren

For 30 år siden flyttet Gaupseth til Bangkok for å studere gemmologi - læren om edle stener. Siden den gang har diamanter tatt han jorda rundt. Og noen ganger på oppdrag som kan minne mer om en virkelig god historie, av typen man nesten ikke tror på.

Gaupseth har solgt smykker til Sultanen av Brunei sin kone, og tatt seg gjennom Asia med en stålkoffert bestående av smykker til en verdi av et norsk statsbudsjett. Han har også vandret gjennom Hong Kongs gater med en diamant til en verdi av ti millioner i jeanslomma, for å levere til en helt spesiell hotellgjest.

Gaupseth har alltid hatt en unik forståelse og lidenskap for diamanter, og denne samme lidenskapen som fikk han ut i verden, inspirerte han også til å lansere et helt enestående konsept her hjemme.

Forlovelsesring av ypperste kvalitet

I 2008 startet Terje Gaupseth Tesori Diamanter, med utgangspunkt i netthandel, og suksessen var nærmest umiddelbar. I dag har Tesori Diamanter showroom i Oslo og Bergen, og fokuset er fortsatt det samme som da Gaupseth lanserte i 2008.

For Gaupseth har det vært viktig å kunne gi kundene en personlig og stressfri opplevelse. Dette innebærer blant annet at de tilbyr gratis hjemlån av smykker til kunder som ikke har mulighet til å besøke showroom i Oslo eller Bergen.

Den norske moteprofilen, Darja Barannik er Tesori Diamanters ambassadør.

Hans livslange kjærlighet til diamanter har også lagt grunnlaget for en kompromissløs ambisjon om å tilby sine kunder konfliktfrie kvalitetsdiamanter til suverene priser, helt uten fordyrende mellomledd.

Alle smykker designes og produseres av Tesori Diamanter, og hver GIA-sertifiserte diamant er håndplukket av Gaupseth selv. Gaupseths lange erfaring og enorme kunnskap har lagt grunnlaget for en opplevelse som verdsettes av selskapets etterhvert mange kunder.

En eventyrlig slutt

Merkevareansvarlig hos Tesori Diamanter, Anniken Bjørndalen, forteller: – Vi er stolte av at med over 10.000 transaksjoner kan vi ikke huske en eneste misfornøyd kunde. Dette vises tydelig i tilbakemeldingene fra fornøyde kunder.

– Vi liker å kalle oss den personlige juveleren. Alle skal føle seg velkomne hos oss, uansett alder, nasjonalitet, legning. Vi tilbyr en helt spesiell handleopplevelse i våre showroom.

Tesori Diamater legger også mye fokus på trygghet, og garanterer alltid personlig service, på veien mot den rette – diamanten, der altså. Og skulle du ikke finne noe som føles helt rett, gir Tesori Diamanter deg muligheten til å designe din helt egen forlovelsesring, uten ekstra kostnader.

Darja Barannik er Tesori ambassadør

Den norske moteprofilen, Darja Barannik, har lenge vært Tesori Diamanters ambassadør, og nå deler hun noen sine favorittsmykker med våre lesere. Flere av Darjas favoritter er naturligvis velegnet som forlovelsesring.

Powered by Labrador CMS