Kjolene som sier ja

Foto: Produsentene.

Sikre deg kjolene som passer perfekt til årets bryllupsfest.

Publisert Sist oppdatert

Nå er det snart høysesong for bryllup og det er på tide å lete etter den perfekte kjolen enten du skal være gjest, forlover, toastmaster eller brudepike.

Kleskoden i invitasjonen legger føringer for hvilken type kjole du kan gå i. Hvitt er forbeholdt bruden og de gamle tradisjonene sier at du helst ikke skal gå kledd i sort eller røde kjoler i bryllup. Men dette er det ikke mange som bryr seg om lenger, og i utlandet er dette en regel som for lengst har gått i glemmeboken.

Er du redd for å ende opp med samme kjole som en av de andre bryllupsgjestene, kan det være lurt å bestille en kjole på nett, gå for vintage, second hand eller f eks leie en kjole på Fjong?

8 KJOLER TIL BRYLLUP

Selv om det kanskje er noen uker eller måneder til du skal i bryllup, er det lurt å være tidlig ute med å finne den perfekte kjolen. Hvis du finner en kjole du har lyst på nå, kan det være lurt å kjøpe den før den blir utsolgt. Så kan du heller vente med å spikre tilbehøret som sko, veske, jakke og smykker til selve dagen nærmer seg.

Her er 8 perfekte kjoler du kan bruke i bryllup i vår og sommer, enten være seg et drømmebryllup i Italia eller et mer urbant og low-key bryllup på bryggekanten.

Duse pasteller: Lilla kjole fra Alice+Olivia via Net-a-Porter, kr 5100. Turkis kjole fra Bymalina, kr 3999. Gul kjole med blomster fra Ganni, kr 8399. Babyrosa kjole fra Mango, kr 999.

Figursydd: Blomstret rød kjole fra Réalisation Par, kr 1800. Pudderrosa kjole fra H&M, kr 599. Kjole fra Self-Portrait via Net-a-Porter.com, kr 3650. Gul kjole fra Designers Remix, kr 3800.

Mer bryllup: Lekre brudekjoler på budsjett

Hun skal følge Meghan Markle opp kirkegulvet

Powered by Labrador CMS