Alt du må vite om Jennifer Lawrences bryllup

Foto: Instagram

Jennifer Lawrence har giftet seg med Cooke Maroney!

Publisert Sist oppdatert

Det er offisielt!

Jennifer Lawrence har giftet seg med Cooke Maroney. Og Dior-kampanjemodellen hadde selvfølgelig brudekjole fra det franske motehuset, men ingen har sett den enda...

https://www.instagram.com/p/BxaTYn7j2Yi/?utm_source=ig_embed

På forlovelsesfesten hadde hun på seg denne kjolen fra L. Wells Bridal.

Hemmelig bryllup

Ifølge People, sa Lawrence og Maroney ja foran kjendisvenner, som Amy Schumer, Emma Stone, Bradley Cooper, Ashley Olsen, Adele, Kris Jenner, Sienna Miller, og Cameron Diaz på Belcourt estate i Newport, Rhode Island.

Adele, Jenner, og Miller ble fotografert da de ankom Rhode Island fredag for «rehersal dinner», som de har kvelden før selve bryllupsdagen i USA.

Lawrence har holdt privatlivet for seg selv, spesielt forholdet til Maroney.

Sjelevenner

Paret har vært sammen siden juni 2018. I februar bekreftet en representant for Lawrence at de var forlovet, etter at hun ble observert med en svær diamantring på fingeren.

I en podkast Lawrence gjestet i juni, fortalte hun Catt Sadler at hun ikke nødvendigvis var så interessert i å gifte seg da hun først møtte Maroney:

Hun fortalte også at Maroney er hennes «beste venn og at det føltes riktig».

Saken er fra elle.com.

– «Jeg var definitivt ikke innstilt på det da vi møttes. Jeg møtte Cooke og ville gifte meg med han. Vi ville gifte oss med hverandre, gå all in», sa hun.

– «Jeg vil binde meg til han for alltid. Og heldigvis kan man jo det ved å gifte seg. Når du finner favorittpersonen din, så tenker du jo «jeg kan ikke forlate han».

Powered by Labrador CMS