Dette skjedde egentlig mellom Gisele Bünchen og Leonardo Dicaprio

Foto: @leonardodicaprio og @gisele

Gisele åpner seg opp for første gang etter bruddet...

Publisert Sist oppdatert

Gisele Bündchen avslørte nylig den egentlig grunnen til hvorfor det ble slutt mellom henne og ekskjæresten Leonardo Dicaprio. Det var i et intervju med magasinet Porter at supermodellen endelig åpnet seg opp om forholdet til Hollywood-skuespilleren.

Paret som fremdeles blir betraktet som et av Hollywoods hotteste par noensinne, var kjærester i seks år mellom 1999 og 2005.

Bündchen forteller at bruddet kom som et resultat av at hun slet med angst, panikkanfall og selvmordstanker.

– Jeg følte ikke at jeg kunne dele problemene mine med noen, så jeg fortrengte de, og jo mer jeg fortrengte de jo større ble de, innrømmer Gisele i intervjuet.

Gisele Bünchen & Leonardo Dicaprio

I intervjuet innrømmer også Bündchen at hun på et tidspunkt vurderte å hoppe fra en balkong for å ende livet sitt, og det var da hun skjønte at hun trengte hjelp og måtte gjøre noe med livssituasjonen sin.

For å bli en bedre versjon av seg selv, fant Gisele ut at hun måtte kvitte seg med usunne vaner og folk som ikke var bra for henne. Det var du hun innså at DiCaprio ikke var den rette for henne, til tross for at hun elsket han.

– Jeg ble mer og mer klar over ting i livet mitt som ikke var bra for meg, som røyking, alkohol og for mye jobb. Var jeg alene om å ville bli et bedre menneske eller ville han det også? Til slutt fant jeg dessverre ut at han ikke ville det samme som meg.

Siden den gang har modellen kuttet ut ting som sukker, alkohol og koffein, og har heller fokusert på et liv med yoga og mental trening.

To år etter at Gisele Bündchen og Leonardo DiCaprio gjorde det slutt, møtte hun fotballspilleren Tom Brady. De giftet seg i 2009 og har nå to barn sammen, Vivian og Benjamin Brady.

https://www.instagram.com/p/BoRH59LF-HD/

Du kan lese mer om Giseles sjelevandring i boken Lessons: My Path to a Meaningful Life.

Saken er fra elle.com

Mer sladder fra Hollywood:

Leonardo DiCaprios ny kjæreste er 20 år yngre enn han

Kate Winslet om vennskapet med Leonardo Dicaprio

Brad Pitt + Charlize Theron?

Powered by Labrador CMS