Stiltips til den voksende magen

Foto: @brooklynblonde

Er du gravid? Da bør du følge denne inspirerende New Yorkeren!

Publisert Sist oppdatert

Fin mammastil: Helena aka Brooklyn Blonde er en must å følge på Instagram hvis du er gravid, eller rett og slett craver genuine shoppingtips som hvor du kjøper de fineste svarte bootsene, spiser den diggeste lunchen i New York og hvilke skjønnhetsprodukter New Yorkeren sverger til!

Hun har blogget i 9 år, og har en inspirerende Instagram og livsstil. Hun er mor til en liten sønn, og har en liten jente i magen. Denne dama kan virkelig kunsten å kle seg når man er gravid.

Mammastil: Brooklyn Blonde

Hun har alltid en elegant og sofistikert stil, og er samtidig trendy.

Her har Helena mikset en kjole fra Topshop med sko fra Jimmy Choo og en genser fra Theory, og viser hvordan man fint kan style sommerkjolene med en fin strikkegenser over.

Legg merke til at hun har genseren brettet opp kortere foran, noe som er ekstra kledelig for gravide.

Sleng over en ton-i ton kåpe og voila!

Superchic mama to be!

En trang svart kjole med en lav hårknute er en stilsikker kombinasjon, og et must å ha i mammagarderoben. Gjør som Brooklyn Blonde og kjøp stretchy kjoler som dette.

Hun sikrer seg ofte godbiter fra kjeder som H&M, Topshop og Mango og styler det slik at det passer til den voksende magen.

Vi elsker måten hun styler ett plagg på flere måter, som denne jersey-kjolen. Hun viser ofte hvordan man kan bruke den samme kjolen både på fest, og til hverdags.

Brooklyn Blonde er ofte å se i klassiske accessoirer, som kitten-hæler fra Manolo Blahnik, solbriller fra Celine og vesker fra Chanel. Hun har er garderobe proppfull av skatter og en shoppingfilosofi som innebærer at noe må ut hver gang hun kjøper noe nytt.

Denne dama er rett og slett ekte, har et glimt i øyet og gir oss en daglige dose av mammalivet i New York – SÅ verdt å følge!

Powered by Labrador CMS