Det lille ekstra på julebordet

Foto: Getty Images

Løft hele antrekket med er par superkule briller denne festsesongen!

Publisert Sist oppdatert

Mange velger å la brillene være igjen hjemme når de skal på fest, men det er det jo ingen grunn til. Det er så mange lekre briller i butikk nå.

La brillene være en del av antrekket.

Innfatningsekspert, Stine Westlund i Specsavers gir tips til hvilke briller du bør matche med hvilke antrekk på årets fester.

Briller til fest

De fleste vil være ekstra fine i desember.

Det er så mange julebord, julelunsjer, fester og sammenkomster. Og antrekkene, de ser vi klart for oss. Men hva med brillene?

I år er hårbøylen et supertrendy tilbehør, men ikke glem brillene!

Stine mener at brillen er et smykke i seg selv, som får deg og øynene dine til å skinne sammen med riktig festsminke og antrekk.

Vi kunne ikke ha vært mer enige.

Når festantrekket er på plass, kan du følge Stines tips til hvilke briller du bør komplementere det med:

— Lekre metallinnfatninger er supertrendy for tiden. I tillegg vil også de markante, stilrene og tidløse acetatrammene med lekre designelementer være gode valg når man styler juleantrekket, forteller Westlund, som samtidig vet råd om du også ønsker å bruke annet tilbehør; — Ønsker du å bruke store statementsmykker som ørepynt, så ville jeg valgt metallinnfatning til brillene, som er mer nedtonet sammenlignet med ørepynten. Velger du derimot litt mer diskret ørepynt kan du fint bruke markante rammer på brillene, og kanskje supplere med et statementhalskjede så det ikke blir for mange elementer. Det viktige er at tilbehøret spiller på lag og at det ikke må kjempe om oppmerksomheten.

Den lille sorte

Brille fra Viktor & Rolf, 1.995,-

Fra Marc Jacobs, 1.995,-

Glitterkjolen

– Den klassiske lille sorte kjolen kan matches med en elegant brille fra Viktor & Rolf i slankt, glossy acetat. Brillen har en klassisk 70-tallsform med midtstilte stenger i blankt speilgull, som gir fine kontraster. I tillegg er brillen fra Marc Jacobs i foxy innfatning med løftende linjer og stenger i matt antikkgull perfekt til den lille sorte.

Briller fra DAY Birger et Mikkelsen, 1.795,-

Den røde kjolen

– Til den glitrende kjolen bør du gå for en superkul pilot fra DAY Birger et Mikkelsen i transparent og dust grønngradert acetat, med små glitterpartikler implementert i acetatet. En brille som oser glamfaktor!

Fra Marc Jacobs, 1.995,-

– Match det røde antrekket med en lekker, rød ramme fra Marc Jacobs med speilblanke stenger i gyllent gull.

Blazer og bukse

Briller fra Marc Jacobs, 1.995,-

– Denne brillen fra Marc Jacobs oser av sofistikert autoritet, markant og elegant med unike designelementer som lekker gulldekor på øvre brillekant. Denne vil komplementere smoking- og dresstilen perfekt.
Powered by Labrador CMS