kultur

Bridgerton sesong 3 – dette vet vi

Bridgerton sesong 3
Familien Bridgerton.

Det er både gode og dårlige nyheter ...

Publisert Sist oppdatert

Listen carefully, dear readers: Bridgerton sesong 3 er etter sigende i postproduksjon og det betyr premiere i 2023, forhåpentligvis allerede på vårparten. Her er det vi vet om sesong 3 (vær oppmerksom på spoiler alerts hvis du ikke har sett sesong 2 ennå):

Bridgerton er en av Netflix' aller mest sette serier – første sesong, som handlet om kjærlighetshistorien mellom Daphne (Phoebe Dynevor) og Simon Basset (Regé-Jean Page), ble sett av 82 millioner husstander i følge strømmetjenesten – så det er ingen overraskelse at Netflix har gitt grønt lys til ytterligere Bridgerton-sesonger.

Trailer for sesong 1 av Bridgerton.

Sesong 2, som handlet om Antony (Jonathan Bailey) og Kate Sharma (Simone Ashley) ble også en seersuksess. I skrivende stund vet vi at sesong 3 kommer i 2023 og at det også kommer en sesong 4. Netflix har uttalt at de "planlegger å være i Bridgerton-bransjen i lang tid fremover" og for oss som elsker kostymedrama er det veldig gode nyheter!

Bridgerton sesong 2.

Bridgerton sesong 3 – dette vet vi: Bridgerton er basert på de enormt populære bøkene skrevet av Julia Quinn. Hver av bøkene handler om et av de åtte Bridgerton-barna og deres kjærlighetshistorier. Hvis sesongene skulle fulgt bøkenes tidslinje, ville sesong 3 handlet om Benedict (Luke Thompson), den nest eldste i flokken. Men serieskaperne Shonda Rhimes , Chris Van Dusen og Jess Brownel har bestemt at sesong 3 skal handle om forholdet mellom Colin (Luke Newton) og Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Nicola Coughlan fortalte nylig at hun hadde brent inne med denne hemmeligheten lenge:

"I likhet med Lady Whistledown har jeg holdt på en hemmelighet en god stund, og jeg kan bekrefte at sesong tre er Colin og Penelopes kjærlighetshistorie," sa hun. "Jeg har holdt på den hemmeligheten siden to uker inn i sesong to."

På rollelisten er det også noen endringer. Phoebe Dynevor har bekreftet at hun ikke returnerer som Daphne i sesong 3. Om Regé-Jean Page dukker opp igjen i rollen som The Duke of Hastings, er visstnok uavklart (han var som kjent ikke å se i sesong 2). I rollen som barn nummer seks i Bridgerton-familien, Francesca, vil Hannah Dodd overta stafettpinnen etter at Ruby Stokes har fått hovedrollen i en annen Netflix-serie: Lockwood & Co. Resten av Bridgerton-familien vil spilles av den samme besetningen som i de to forrige sesongene. I følge Deadline vil Hannah New, fra serien Black Sails, debutere i sesong 3 som Lady Tilley Arnold; en ung, velstående og opprørsk enke som nyter privilegiene og makten som følger med sin tidligere manns eiendom, og "lever livet på sine egne premisser med økonomisk uavhengighet og seksuell frihet".

Som kjent avsluttet sesong 2 med at Eloise Bridgerton avslørte Penelopes hemmelighet, nemlig at hun i all hemmelighet er Lady Whistledown, forfatteren bak sladderpamfletten ALLE i sosieteten leser med grådighet. Penelope overhørte også at Colin – som hun har vært hemmelig forelsket i i åresvis –snakket lite pent om henne til vennene sine. Kommer Penelope til å gi opp håpet om Colin i sesong 3, eller vil vennskapet utvikle seg til noe mer? Vi håper på det siste, men kjenner vi Bridgerton rett blir det ikke uten MYE forviklinger og drama.

Powered by Labrador CMS