Brand to know: Sleeper

Foto: @daily_sleeper

Party-pysjene som er all over Instagram

Publisert Sist oppdatert

Pysjamaser med strutsefjær har vært i monitor den siste tiden, og vi vil gjerne kle oss i pysj på fest med Sleeper.

Det ukrainske merket har skutt fart internasjonalt og vi har tatt en prat med grunnleggerne, Kate Zubarieva og Asya Varetsa.

Damene jobbet som magasinredaktører i Russland og Ukraina før de startet Sleeper i 2014, med mål om å lage elegant nattøy som er så fint at du kan ha det på deg utenfor hjemmets fire vegger. Asya var faktisk junior moteredaktør i russiske ELLE...

– Med redaktørbakgrunnen i bagasjen, hadde vi et meget godt utgangspunkt fordi vi vet godt hvordan moteindustrien faktisk fungerer, sier Kate.

Sleeper pysjamas

Det var i 2013 de fikk ideen.

– Det var Kate som kom på det i julen det året, og seks måneder senere lanserte vi den første Sleeper-kolleksjonen. Franca Sozzani i italienske Vogue omtalte oss som månedens merke, og siden har vi tatt posisjon som lounge wear-merke nummer én.

Hva er merkets visjon?

– Vi lager multifunksjonelle plagg som skal få deg til å føle deg vakker uansett hvor du befinner deg. Vi designer klær for livets lykkeligste øyeblikk. Og klærne er garantert stressfrie, forteller Asya. – Vi tror at de vakreste tingene kommer fra kjærligheten til livet, og fra skjønnhet, jorden, mennesker vi elsker og mennesker generelt. Vår mission er å dyrke kjærlighet og egenpleie i hverdagen, sier Kate.

Hvorfor pysjamas?

– Da vi lanserte merket, var det vanskelig å finne elegant og lekkert nattøy som også kan brukes til daglig. Derfor startet vi Sleeper med pysjamas og home wear som DNA. Tanken er at du kan bruke pysjamasen som sett, eller style pysjamasbuksa og skjorta til andre plagg i garderoben din. Den hvite pysjamasen i silke med strutsefjær kan rett og slett brukes som bryllupsantrekk.

Kjendiser i Sleeper

Hva er bestselgerne?

– Off the shoulder-kjolene, Atlanta-kjolen og party-pysjamasene med fjær har blitt våre signaturer.

Atlanta-kjolen er den med puffermer som kjendiser og influensere, som Emma Roberts, Busy Philipps, Chrissy Teigen, Harling Ross, Vanessa Hudgens, Brie Larson, Margaret Qualley, Dakota and Elle Fanning, Lena Dunham, Katy Perry, Rocky Barnes, Hilary Rhoda, Millie Mackintosh og Babba Rivera har blitt avbildet i.

https://www.instagram.com/p/CSPgZSaDT_n/

https://www.instagram.com/p/CPMH3-mnVZ5/

https://www.instagram.com/p/CNkDtj7ng7V/

https://www.instagram.com/p/CNGBwRLH-uJ/

https://www.instagram.com/p/CMscEcqnb7T/

https://www.instagram.com/p/CRitGkqJXuI/

Hvem lager dere klær til?

– Vi ser for oss Sleeper-kunden, som en sterk personlighet som både trives hjemme, men også ute i sosiale settinger, og er bemerkelsesverdig. Vi tror at hvert individ representerer en hel verden, et univers. Vi vil være for alle.

Hva er planene deres framover?

– Vi drømmer om å åpne et læringssenter hvor vi vil dele vår kunnskap og utdanne nye generasjoner håndverkere innen motefaget, forteller Kate. – Vi jobber også kontinuerlig med å utvikle oss, og for å skape en unik og bærekraftig produksjonsmodell, avslutter Asya.

Her får du Sleeper i Norge

Sleeper er nå i 32 markeder og i flere enn 160 butikker fordelt over hele verden, som Net-a-Porter, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Shopbop, Bloomingdale`s, Nordstrom, Harrods, Browns, Neiman Marcus og Ounass.

I Norge er det Moon Living som selger Sleeper.

ELLEs favoritter fra Sleeper

Sleepers pysjamas, 3.499,-

Signaturen Party Pajamas Set i svart er så lekker.

Sleeper Pysjamas, 3.499,-

Årets julekolleksjon inneholder denne lekre saken i rosa og rød.

Glem glorete julepysj med nisser og pepperkakehjerter, og gå rett fra Disney på sofaen til fest i denne med hæler og leppestift.

Lounge set, 2.350,-

Glitrende lounge-sett fra julekolleksjonen. Perfekt til nyttårsaften.

Cardigan, 1.650,-

Rålekker cardigan med fjær og perleknapper.

Bukse med fjær, 2.150,-

En hvit drøm av en bukse.

Vi vil style den med en digg strikkegenser.

Tøfler, 2.550,-

Nydelige silketøfler med fjær.

Også så fine at vi vil gå med dem på jobb.

Kjole, 2.770,-

Opera Linen dress i hvit er så fin med puffermer og bare skuldre.

Psst: Husk at det kommer toll i tillegg til prisene når du bestiller fra utlandet.

Mer lekkert lounge wear finner du her.

Powered by Labrador CMS