Slutt mellom stjernepar

Dette er grunnen til at Travis Scott og Kylie Jenner har gjort det slutt.

Publisert Sist oppdatert

Kylie Jenner utro: Det er slutt mellom Kylie Jenner og Travis Scott. Paret som har ett år gamle Stormi sammen, har i følge flere amerikanske nettsteder gått hvert til sitt.

Paret skal visstnok ha besluttet å ta en pause fra hverandre for et par uker siden og i følge TMZ er ikke dette første gang Kylie og Travis tar en pause i forholdet.

Utroskap og busy timeplan

Magasinet People kan fortelle at manglende tillit er en av grunnene til at paret har valgt å gjøre det slutt.

https://www.instagram.com/p/B2O7f2wnzwe/

Travis Scott skal visstnok ha vært utro mot Kylie Jenner i slutten av februar, men Kylie valgte da å gi han en ny sjanse.

En kilde nær paret sier at det kan være de finner tilbake til hverandre, men at den stressende hverdagen og tillitsbruddet nå gjør at paret ønsker en pause fra hverandre.

https://www.instagram.com/p/B1t-RS7nJYl/

I følge magasinet E!, har paret kranglet mye den siste tiden. De krangler om de dummeste tinge og Kylie er veldig spektisk til Travis. Travis har også vært vledig stresset på grunn av jobb og nytt album som slippes snart, sier kilden.

Delt foreldrerett:

Selv om Kylie og Scott velger å gå fra hverandre for godt, har de bestemt seg for at dette ikke skal gå utover datteren Stormi. Paret kommer derfor til å dele foreldreretten likt mellom seg.

https://www.instagram.com/p/B0WcE1pntaP/

Kilde: ELLE.com

Powered by Labrador CMS