Gwyneth Paltrow har giftet seg igjen

Og har du fått med deg hvor hunk den nye mannen hennes er? Vi er helt forelsket!

Publisert Sist oppdatert

Gwyneth Paltrow er nok en gang smidd i hymens lenker, denne gang med kjekkasen Brad Falchuk. Ifølge ET Online, giftet paret seg foran familie og venner i Gwyneth Paltrows hus i Hamptons på lørdag. Blant de celebre gjestene var Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz og Benji Madden.

-Men hvem er egentlig Gwyneth Paltrows nye ektemann?

https://www.instagram.com/p/Bhon17Xnhnu/?taken-by=gwynethpaltrow

Brad Falchuk er mest kjent for å være produsenten og regissøren bak TV-serien Glee. Han står også bak serier som American Horror Story og Nip/Tuck. Han er opprinnelig fra Massachusetts, men bor nå i Los Angeles. Han var tidligere gift med TV-produsenten Suzanne Bukinik som han har to barn sammen.

Gwyneth Palthrow og Brad Falchuk møtte hverandre for første gang på settet til Glee i 2014, men gikk først offentlig ut med sitt forhold i 2015.

https://www.instagram.com/p/BfMwAWWn-8Q/?taken-by=gwynethpaltrow

Et eventyrbryllup

https://www.instagram.com/p/BoXN0C4HySw/?taken-by=gwynethpaltrow

Gwyneth har visstnok planlagt bryllupet sitt med Brad i over et år og har til og med pusset opp deler av huset. Hun er veldig opptatt av detaljer, og det er kanskje ikke så rart at hun ønsket at alt skulle være perfekt for den store dagen.

For ifølge People ser hun på dette som sitt første bryllup, til tross for at hun var gift med Coldplay-vokalisten Chris Martin i 11 år. De valgte nemlig i sin tid å droppe det store eventyrbryllupet. "Selvom jeg er 45 år, føles det litt som om jeg er 21 år igjen", kunne hun avsløre til PeopleStyle før bryllupet.

En moderne familie

https://www.instagram.com/p/Bb-QUs5HlLC/?taken-by=gwynethpaltrow

Chris Martin var ikke tilstede i bryllupet, selv om han er god venn med både brudgommen og sin eks-kone, men barna Apple og Moses var selvfølgelig tilstede og hadde visstnok en helt spesiell rolle på den store dagen.

Brad Falchuk har to barn fra et tidligere ekteskap og de tilsammen fire barna til Gwyneth og Brad har blitt veldig nære hverandre. De er alle veldig lykkelige over at Brad og Gwyneth nå endelig er gift, kan ET Online avsløre.

Powered by Labrador CMS