Trenger du noe bra å se på?

Dette vil vi se på Netflix nå!

Publisert Sist oppdatert

Trenger du en ny serie å se på? Dette er Netflix-seriene vi vil binge fremover.

Les også: Våre beste serietips for 2022

Dette vil vi se på Netflix nå

Operasjon: Forelske – Sesong 3

Når pariseren Elsa blir opphengt i ekskjæresten, leier vennene i all hemmelighet en mannlig eskorte for å hjelpe henne over bruddet. Men planen virker bare litt for godt.

En søt fransk serie du kan kose deg med i sofakroken.

Du finner serien her!

Rebeller – Sesong 1

Et nytt semester er i gang på Elite Way School, og en gammel fiende – det hemmelige samfunnet Losjen – truer med å knuse de musikalske drømmene til førsteårsstudentene.

Du finner serien her!

Nattklubben – Del 2

I storbyen Istanbul på 1950-tallet begynner en mor med en vanskelig fortid å jobbe på en nattklubb for å hjelpe sin opprørske datter, som hun ikke klarte å oppdra.

Du finner serien her!

Hype House

Hva skjer bak kulissene hos stjerner på sosiale medier? En gjeng unge influensere utforsker kjærlighet, berømmelse og vennskap mens de lager innhold og bor sammen.

Du finner serien her!

Undercover – Sesong 3

Grensene viskes ut når to politispanere prøver å infiltrere virksomheten til en narkobaron ved å gi seg ut for å være et par som flytter inn i nabohytta.

Du finner serien her!

The Journalist

En ivrig journalist nekter å gi seg i jakten på sannheten bak en offentlig korrupsjonsskandale, selv når mektige fiender prøver å stanse reportasjene hennes.

En nervepirrende japansk thrillerserie.

Du finner serien her!

After Life – Sesong 3

En avisskribent sliter med å akseptere konas død og tar på seg en brysk ny personlighet for å skyve unna alle som prøver å hjelpe.

En rørende og morsom serie med Ricky Gervais i hovedrollen.

Du finner serien her!

Archive 81

En arkivar ansettes for å restaurere skadde videobånd, og blir dratt inn i et mysterium som involverer en savnet regissør og en demonisk kult.

Sykt spennende pute-serie.

Du finner serien her!

Yeh Kaali Kaali Ankhein

En mann forviller seg inn på en mørk og risikofylt sti, da han prøver å få tilbake livet sitt etter at datteren til en mektig politiker blir helt besatt av han.

En indisk krimserie.

Du finner serien her!

Too Hot to Handle

Vakre single mennesker møtes og blir kjent med hverandre på en vakker paradisisk øy. Men det er en tvist. For å vinne hovedpremien på 100.000 dollar, må de avstå fra å ha sex.

Du finner serien her!

Ozark – Sesong 4 Del 1

En finansrådgiver tar med seg familien fra Chicago til Ozarkfjellene i Missouri. Der må han hvitvaske 500 millioner dollar på fem år for å blidgjøre en narkobaron.

Du finner serien her!

Jeg er Georgina

Få et eksklusivt innblikk inn i livet til Georgina Rodríguez – kjæresten til fotballspilleren Cristiano Ronaldo i denne intime realityserien.

Du finner serien her!

Snowpiercer – Sesong 3

Jorden har frosset til is, og de siste overlevende menneskene bor på et svært tog på evig ferd rundt kloden, mens de strever med å leve sammen i en skjør tilværelse.

En ny episode kommer ukentlig!

Du finner serien her!

Chosen

En 17 år gammel jente får livet snudd på hodet når hun og vennene hennes oppdager en urovekkende sannhet i den danske landsbyen de bor i.

Fra skaperne av The Rain.

Du finner serien her!

Feria – Det mørkeste lyspunkt

To søstre står ovenfor en ny hverdag – med overnaturlige innslag - når det kommer for en dag at foreldrene deres har deltatt i et kultrituale som endte med døden.

En spansk grøsserserie.

Du finner serien her!

In From the Cold

En amerikansk alenemor blir avslørt som russisk spion og må sjonglere familieliv med sine unike hamskifteregenskaper i kampen mot en lumsk fiende.

En nervepirrende amerikansk thrillerserie med Margarita Levieva i en av hovedrollene.

Du finner serien her!

All of Us Are Dead

En videregående skole står i sentrum for utbruddet av et zombivirus. De innesperrede elevene må enten kjempe seg til frihet eller bli en av de infiserte.

En japansk spenningsserie.

Du finner serien her!

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window

Anna sluker vin, piller, gryteretter og har en altfor livlig fantasi. Hun er besatt av den kjekke. Naboen over gaten og blir vitne til et mord – eller blir hun det?

Med Kristen Bell i en av hovedrollene.

Du finner serien her!

Getting Curious with Jonathan Van Ness

Jonathan Van Ness lar seg styre av nysgjerrigheten og ser nærmere på alt fra snacks til parykker i denne podcast-spinnoffserien med eksperter og spesielle gjester.

Du finner serien her!

Powered by Labrador CMS