Dette er sommerens mest trendy tilbehør

Foto: Imaxtree

Nå er bøttehatten et "must have" i sommergarderoben!

Publisert Sist oppdatert

Under moteuken i Paris tidligere i juni var det spesielt ett tilbehør som trendet på gaten og det var nemlig den populære bøttehatten, eller bucket hat. Våre fotografer spottet flere lekre stylinger med bøttehatten under moteuken, Haute Couture, i Paris.

Ikke nok med at bøttehatten inntok moteuken i Paris, men også Instagram stråler av lekre stylinger med bøttehatten hvor blant annet Nikoline Anundsen aka "Fredagsjenta" rocker stylingen, og det gjør også trendsetter Blanca Miro. Og hatten er like trendy på både damer og menn.

Bøttehatt

Bucket hat er blitt et must i sommergarderoben og store motehus som Dior, Louis Vuitton og Jacquemus har lekre bucket hats i årets kolleksjoner – og kjeder som & Other Stories og Mango har også kastet seg på.

Vi vet, og er så glad for, at det er sterke farger som trender i år og tendensene på hatten denne sesongen er både sterke farger, men også sort, hvit og hatter med print.

Denne sommeren vil vi style bøttehatten til søte sommerkjoler, eller til et avslappet linsett med solbriller og accessories – den er også et perfekt essentials til badedrakten.

Inspirasjon

Våre fotografer spottet flere lekre stylinger i Paris og vi deler selvfølgelig inspirasjonen med deg.

Dior fra topp til tå – ELLEsk på denne stylingen. Man kan helt klart kle seg trendy selv på en regnværsdag.

Foto: Imaxtree

Denne klassiske stilen liker vi så godt – parisian chic! Bøttehatt i dyreprint stylet til en elegant jakke med krage, jeans og matchende ballerinas i dyreprint.

Foto: Imaxtree

Den sorte bøttehatten er nok en av de fargene som trender mest fordi den er så allsidig og går til det aller beste. Man kan style den ton-i-ton til et sort antrekk eller til en badedrakt eller en kjole.

Foto: Imaxtree

Heklet bøttehatt er virkelig noe eget. Kanskje har du allerede rukket å lage din egen for sesongen? Denne hatten er perfekt til en fargerik look, men vi drømmer spesielt om å style denne til en hvit, lang kjole.

Foto: Imaxtree

Shopping: Våre favoritter

Bøttehatt fra Louis Vuitton, kr 5950.

Denne kan vrenges og brukes på begge sider.

Bøttehatt i håndklestoff fra Arket, kr 399 (annonse).

Hatt i denim fra Mango, kr 179.

Hatt i lin fra & Other Stories, kr 290 (annonse).

Bukcet-hat fra Dior, pris på forespørsel.

Denne hatten kan vrenges og brukes på begge sider – andre siden har dior-print.

Bucket-hat fra Jacquemus, kr 964.

Bukcet-hat fra Loewe/Net-a-porter, kr 3804.

Powered by Labrador CMS