Julegavetips til deg selv (og andre – naturligvis)

Sliter du også med å holde fokus når du leter etter julegaver til andre? We got you.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med BOSS.

Vi er i julemodus om dagen, og har satt inn høygiret for å finne årets fineste julegaver – både til oss selv og andre. Det er jo ofte sånn det blir, at man går inn i en butikk for å lete etter noe til noen andre, også ender man opp med å kjøpe mest til seg selv. Men hos BOSS har vi klart det utrolige – vi har funnet de perfekte julegavene både til oss selv, og til andre.

Vårt beste råd når du skal handle julegaver er å gi bort gaver du hadde satt pris på å få selv, og aller helst ville vi fått dem levert av ansiktet utad for BOSS nye julekampanje, Chris Hemsworth. Går det an å legge til det på ønskelista?

Dersom du befinner deg i Oslo i førjulstiden anbefaler vi også en tur innom BOSS Flagship Store i Karl Johan. Her finner du julegavene til både han og henne, og ikke minst – deg selv!

Julegavetips fra oss

Dere har kanskje fått det med dere, men vi i ELLE-redaksjonen er ganske svake for glitter. Derfor hadde det vært helt perfekt om denne lå under treet i år. Vi vil style denne med grå jeans, sorte høye støvletter og stor fuskepels.

Glitrende genser, 2099 kr

En klassiker under juletreet, men alltid like fint! Denne beanien er helt perfekt i passformen!

Skjerf og beanie, 2099 kr

Kjenner du noen som planlegger en sporty start på det nye året (les: gjør vi ikke alle det...)? Treningstights er helt gull å både gi, og få i julegave, og vi elsker denne modellen fra BOSS.

Tights, 1299 kr

Vi blir aldri lei av prikker. Denne er både klassisk og gøy på samme tid. Akkurat nå i førjulstiden ville vi stylet denne med miniskjørt og strømpebukser, men den er like fin til jeans!

Prikkete genser i kasjmir, 4099 kr

Hello holiday!

Når vi skal kle oss til årets holiday season med både selve julaften, romjulen og nyttårsaften skal det være med en perfekt balanse av noe sofistikert, men som samtidig føles party. En oversized t-shirt kjole i paljetter er passe rocka, og med statement-øredobber og heels eller høye boots blir denne helt perfekt for årets festsesong.

Paljettkjole, 2399 kr

Vi elsker å gå på fest i pyjamas! Denne champagnefargede looken blir perfekt med glitter og metallisk sølv. Så komfortabelt, chic, og litt unexpected – det liker vi!

Bluse, 2099 kr

Bukser, 2099 kr

Eller hva med denne? Blazer as a dress? Tenk femme fatale med røde lepper og killer heels! Vi er solgt.

Lang blazer, 6199 kr

Sist, men ikke minst – en partyveske!

Clutch, 2599 kr

Sånn! Da kan feiringen begynne!

Happy holiday!

Powered by Labrador CMS