Wik & Walsøe lanserer 'Slåpeblom'

Foto: Wik & Walsøe

Dette serviset inspirerer oss til tilstedeværelse.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Wik & Walsøe.

Nå som høsten er her har vi stadig mer fokus på hjemmet. Hjemmet og hygge. Vi tenner i peisen, demper belysningen og tenner levende lys. Vi finner frem pledd og alle bøker vi ikke rakk å lese i sommerferien. Ikke minst handler denne tiden om å være sammen.

Slåpeblom av Wik & Walsøe

Nylig lanserte norske Wik & Walsøe sin nye kolleksjon, Slåpeblom. Et tidløst og vakkert servise som virkelig inspirerer oss til å dekke mange stemningsfulle bord i tiden som kommer.

Kolleksjonen har hentet inspirasjon fra Slåpeblomsten. Slåpeblomsten er en sart vekst som endelig, etter en lang og kald vinter, titter frem fra mørke, tornete kvister. Den brer seg over berget som et slør av små blomster og først når vi bruker sansene våre ser vi klarere enn mulig med det blotte øye.

Med andre ord er dette en kolleksjon som inspirerer til tilstedeværelse, og det setter helt riktig stemning for høsten og den kommende vinteren. Ikke minst vet vi allerede nå at dette lekre og delikate serviset vil være minst like fint til våren og sommeren. Det er tidløst, og passer alle anledninger, fra søndagslunsj med familien, til middag med gode venner.

Kolleksjonen er også en hyllest til den verdifulle naturen som vi kun har til låns. Kjærligheten til naturen er gjennomgående i Wik & Walsøes' design og verdier. Og i disse dager er det ikke vanskelig å sette pris på naturen – den er kanskje på sitt aller vakreste i perioden vi nå befinner oss i.

Rosa, grønn eller varm grå

Slåpeblom brennes på en måte som gjør at hvert enkelt produkt får en unik, synlig fargevariasjon. Mønsteret er subtilt og nesten uskarpt – den ujevne kanten understreker følelsen av håndverk. Rosa, grønn eller varm grå – de tre fargene gjenspeiler nåtidens behov for dempede, rolige og delikate nyanser.

Slåpeblom er formgitt av Wik & Walsøes grunnlegger, Linda Svedal Walsøe, i samarbeid med datteren Ylva Svedal Jørundland, som har studert grafisk design i Firenze (FIDI) og London (UAL), og som nå studerer til Designteknolog ved KEA i København.

Om Wik & Walsøe

Wik og Walsøe er et norsk designstudio, som skaper porselensprodukter inspirert av den skandinaviske naturen. Med porselen fra Wik og Walsøe sitter du til bords med naturelementene og med et porselen som kan holde i generasjoner. Wik & Walsøes porselen er laget for å samle mennesker.

Wik & Walsøe ble grunnlagt i 2006, og på kort tid etablerte designstudioet seg som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe har helt siden starten sikret arbeidsplasser i Bangladesh ved å være til stede, dele kunnskap og samarbeide tett med gode håndverkere på fabrikken.

Powered by Labrador CMS