Bootsene alle ønsker seg

«Howdie howdie!» Nå er disse tilbake i motebildet for fullt.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare å notere seg bak øret med én eneste gang at cowboy boots er noe av det hotteste du kan gå med denne høsten. Kombiner de til et par avklippede jeans og en blazer, et kort skjørt og bluse eller til et fotsid skjørt eller kjole med en strikkegenser til.

Cowboy-støvlettene kommer ofte tilbake i motebildet og ifølge moteuken i Milano vil trenden vare mer enn denne sesongen. Både Emporio Armani og Philosophy di Lorenzo Serafini viste 80-tallsinspirerte cowboy boots i sine AW18-kolleksjoner.

Enten du går for nøytrale sorte eller brune, eller litt mer iøynefallende i rosa, hvite detaljer, imitert dyreskinn eller med metalliske detaljer. Det er så mange fine i butikk nå!

Slik får du stilen: Style cowboy-bootsene med et et miniskjørt eller gå for en knelang variant. Et lite "gjør det selv"tips er å lage splitt på buksebena, dette er en kule måte å fremheve bootsene på. Og er du redd for å dra trenden helt ut, finnes det mange nedtonede varianter også. Høstens heteste solbriller ser du her!

HØSTENS KULESTE COWBOY BOOTS

Boots fra Ganni, kr 5.299. Sort og hvitt er en het kombinasjon i høst. Vi elsker hjertedetaljen øverst på skaftet.

Fra Gestuz, kr 2.799. Hvite boots er en skikkelig statement. Med kule detaljer som nagler i sølv og glidelås.

Fra Zara, kr 1.795. Imitert slangeskinn er også superhot i høst. Disse blir helt rå til jeans i høst.

Fra Isabel Marant, kr 6.800. Brune cowboy boots er en sikker vinner. Disse fra Isabel Marant gir oss en skikkelig retro vibe.

Fra Mango, kr 999.

Fra Givenchy, ca pris kr 11 143.

Vi elsker de sorte fra Zara, som er et supert budsjettvennlig alternativ. Og de brune og hvite i skinn fra Gani piffer uten tvil opp ethvert antrekk.

Hvis du synes det er uvant med så lange og spisse skotupper, kan du gå for en litt mer diskret variant som fra Gestuz.

Hett tips:

Undertegnede i ELLE har sikret seg sine på Velouria Vintage til 750 kroner – Kupp! Se hvordan jeg stylet dem her!

Les også: 5 perfekte dongerijakker

Powered by Labrador CMS