Emilies supergode wrap med rødbetehummus

Denne wrapen vil vi ha til middag i dag!

Publisert Sist oppdatert
Bønnewrap: Har du lyst på noe skikkelig godt til middag i dag? Prøv dette sunne alternativet til fredagstacoen. Les også: Slik redder du restematen BØNNE-WRAP Dette bønnefyllet er supergodt til taco, på bakt søtpotet, på nachos og på pizza, men jeg elsker å tilberede den som en wrap jeg kan ta med meg og nyte som en supergod lunsj. Wrapen er god både med og uten hummus, men jeg er svak for rosa rødbetehummus. Til 2 wraps trenger du: 2 fullkorn-tortillalefser Bønnefyll: Hummus Salatblader SLIK GJØR DU: Smør 3-4 ss hummus på lefsen, legg salatblader og halvparten av bønnefyllet oppå, og brett sammen alle kantene til en stram wrap/burrito. Surr den inn i aluminiumsfolie hvis du vil ha den to-go. Husk å resirkulere folien som hermetikk! BØNNEFYLL: 1 boks kidneybønner, avrent 2 fedd hvitløk, finhakket 1 gul løk i båter Ca 1 ss tacokrydder (evt. spisskummin + paprika + chillipulver) 1 tomat, finhakket. Stek alt i stekepanne på middels varme i ca 10 minutter. Mos eventuelt bønnene litt med en skje. RØDBETEHUMMUS: 1 boks kikerter 0,5 dl av laken (evt vann) 1 fedd hvitløk 1 ss tahini (kan sløyfes) 1/2 sitron, saften 1 ferdigkokt rødbete Salt + pepper Her kan du også bake/ steame rødbeten selv, men de ferdigkokte vakumpakkede er veldig kjekke. Mos alt i en blender/food processor, eventuelt med stavmikser.
Powered by Labrador CMS