De beste krimbøkene til påske

Les disse om du er ute etter en god og spennende bok i påskeferien.

Publisert Sist oppdatert

Krimbøker til påske: I påsken elsker vi å lese bøker!

Enten det er på en sandstrand langt borte eller i solveggen på hytta. For hva er vel bedre enn å drømme seg helt bort i en spennende krimbok i påsken?

Ta på solbrillene og sett deg godt til rette.

Les også vår store guide over årets beste påskekrim på TV!

5 krimbøker til påske

Uglen av Samuel Bjørk

" Sandefjords rikeste skipsreder ligger for døden. Han har én betingelse før eldstesønnen arver formuen: Urent blod skal ikke blandes i slekten - sønnen får ikke gifte seg med noen som har barn fra før. Hans utkårede har både en datter på to år og en sønn på fire. Barna sendes bort, og paret vies i hemmelighet, men det blir et kort, dystert og blodig ekteskap. Flere år senere vender søskenparet tilbake. Da en ung kvinne blir funnet drept, plassert i en femkant av lys på en seng av fjær, begynner noen å se sammenhenger tilbake til en annen tid. Etterforskerne Holger Munch og Mia Kruger er overhodet ikke forberedt på ondskapen de blir konfrontert med i saken. "

Uglen er andre bok i serien om Holger Munch og Mia Kruger. Denne internasjonale krimboken er solgt til 30 land og er en krim full av spenning, uhygge, tap, savn og evig kjærlighet. Hver eneste side er verdt å lese!

Englevaktene av Kristina Ohlsson

" En ung kvinne blir funnet drept og partert i et skogområde utenfor Stockholm. Hun blir identifisert som Rebecca Trolle, en litteraturstudent som forsvant to år tidligere. Mens Alex Recht og etterforskerne hans prøver å forstå hva som førte til at Rebeca fikk en så voldsom skjebne, gjøres det flere funn på åstedet som rommer hemmeligheter som viser seg å være flere tiår gamle. "

Dette er den tredje boken i serien om politietterforsker Alex Recht og Frederika Bergman. Englevaktene er nesten umulig å legge fra seg, en glimrende og skummel krimbok vel verdt å lese!

Den sanne historien om Pinocchios nese av Leif GW Persson

"Hadde det ikke vært for Russlands siste tsar, Nikolai II, Englands statsminister Sir Winston Churchill, Russlands president Vladimir Putin og kriminalkommisær Evert Bäckström ville denne historien aldri ha funnet sted. Av den enkle årsak at historien er resultatet av handlinger som disse fire mennene foretar seg over en periode på mer enn 20 år. Fire menn som aldri traff hverandre, som levde i hver sin verden, der den eldste ble drept før den yngste var født. Og som så ofte før, er det den legendariske Bäckström som trekker i trådene og får satt en stopper for den blodige historien. "

Den legendariske kriminalkommisæren Evert Bäckström, eller kjempesalamien som han også blir kalt, leder etterforskningen i denne krimromanen som er en herlig blanding av verdenshistorie, komplotter, intriger og utradisjonelt politiarbeid. Skildringene av karakterene i denne boken, gjør den til en page turner.

Jeg er Pilgrim av Terry Hayes

" En ung kvinne blir funnet drept på et nedslitt hotell, alle identifiserende kjennetegn er oppløst av syre. En far blir offentlig halshugget i den pulserende heten på et saudiarabisk marked. Liket av en ekspert i bioteknologi ligger uten øyne på en søppelplass i Damaskus. Menneskelige levninger blir funnet i et avsidesliggende fjellområde i Afghanistan. En perfekt plan er lagt for å begå en grusom forbrytelse mot menneskeheten. Én tråd knytter ugjerningene sammen, og bare én mann vet hvordan ... Pilegrim. "

Denne boken må bare leses! Asbjørn Slettemark beskriver den som en thrillersensasjon - noe av det beste sjangeren har budt på de seneste årene. Du kommer til å ha vanskelig med å legge den fra deg.

Gullburet av Camilla Läckberg

"På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Først er hun rådvill, men så bestemmer hun seg for å ta igjen og begynner å planlegge en grusom hevn. "

Den svenske krimdronningen Camilla Läckberg er tilbake. Gullburet er en gripende spenningsroman om en kvinne som blir bedratt og utnyttet, men tar kontroll over sin egen skjebne. En dramatisk beretning om svik, oppreisning og hevn. Har du ikke lest noen av krimbøkene om Fjällbacka, har du virkelig noe å se frem til.

Vi gleder oss allerede til å lese denne i påsken!

Powered by Labrador CMS