P.S. I love You får en oppfølger

Foto: IMDB.

Det er bare å ta frem lommetørkleet.

Publisert Sist oppdatert

P.S. I love you oppfølger: Den irlandske forfatteren Cecelia Ahern har skrevet oppfølgeren til suksessromanen P.S. I Love You.

Boken Postscript slippes på engelsk allerede i september.

En av de sørgeligste filmene noensinne, P.S. I Love You, som kom ut i 2007, er basert på en av de sørgeligste bøkene noensinne, som kom ut i 2004.

P.S. I Love You oppfølger

I en tweet avslører nå forfatteren Cecelia Ahern at hun har skrevet en oppfølger, Postscript, som slippes på engelsk den 19. september 2019.

”Jeg har store nyheter!” skriver forfatteren og avslører den kommende bokutgivelsen.

”Jeg håper virkelig at dere ønsker Holly tilbake... Og Gerry. Og at boken vil være like følelsesladet for dere som den var for meg."

https://twitter.com/Cecelia_Ahern/status/1105137379038371841

Handlingen i P.S. I Love you

Cecelia Ahern var 21 år gammel da hun skrev P.S. I Love You. Boken handler om et nygift par, Holly og Gerry, som opplever den verst tenkelige tragedien, Gerry får hjernesvulst og dør.

Midt i den verste sorgen etter Gerrys død, oppdager Holly at Gerry har etterlatt seg ti brev. I brevene guider han kona si gjennom sorgen, og i hvert brev avslutter han med ”P.S. I love you”.

Tre år etter boka, kom den minst like populære filmen med samme navn, med skuespillerne Hilary Swank og Gerard Butler i hovedrollene. Cecelia Ahern skrev manuset til filmen, og vi krysser fingre for at det også nå vil bli film av boken Postscript.

Handlingen i Postscript

Holly Kennedy blir kontaktet av en gruppe som kaller seg ”P.S. I Love You Club”, bestående av mennesker som har blitt inspirert av Gerrys brev. De vil ha hjelp av henne til å skrive brev til sine etterlatte.

Holly har overhodet ikke lyst til å begi seg inn i det mørke hullet som hun etter syv år endelig har lykkes å komme seg ut av, men så innser hun at det alltid finnes en ting til man ønsker å ha sagt til den man elsker.

Du kan forhåndsbestille boken allerede nå, den slippes på engelsk 19. september.

Saken er hentet fra ELLE.se

Powered by Labrador CMS