Silkemyk hud på flaske? Ja, takk!

Vi sier farvel til tørr vinterhud, og ønsker velkommen til en ny, silkemyk hverdag!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid Weleda.

Vi er alltid på jakt etter nye, gode produkter til baderomshylla, og i jakten tester vi oss gjennom jungelen av både sminke, hudpleie og hårpleie. Men skjønnhet handler også i stor grad om hvordan du føler deg, og ingenting gir en følelse av velvære og skjønnhet på samme måte som det å ta vare på hele seg selv. Det hjelper faktisk ikke med ny-krølla hår, når leggene er én dårlig dag unna Sahara-ørkenens hittil ukjente tvilling.

Ekte luksus er å ha god tid til de små tingene. Som det å stå på badet for eksempel, og virkelig bruke tid på en ordentlig skjønnhetsrutine. Og ja, det føles kanskje som en fjern drøm noen ganger, og når sant skal sies kommer man også langt med de små, enkle tingene. Det er faktisk lettere enn man skulle tro, med de rette produktene.

Er det én ting vi alltid prioriterer, uansett hvor dårlig tiden strekker til, så er det å tilføre huden fukt. Og det handler ikke bare om den fukten vi tilfører gjennom hudpleie for ansiktet – resten av kroppen fortjener også pleie. For det er ikke bare varmegrader og bar hud som øker behovet for en god body lotion, dette er like viktig året rundt – ikke minst om vinteren.

Body lotion o'clock

Nå har Weleda nylig utvidet sin populære Skin Food serie med Skin Food Body Lotion, og her aner vi en ny helt på baderomshylla. Vi snakker silkemyk hud på flaske!

Hele Skin Food serien finner du her

Skin Food Body Lotion er en rik body lotion som virkelig får huden til å føles som en drøm. Den gir direkte og langvarig tilførsel av fukt med mild solsikkeolje, mykt beskyttende sheasmør og Skin Foods signaturekstrakt som består av kamille, ringblomst og stemorsblomst.

Skin Food Body Lotion øker fuktnivået i huden med hele 57% etter at produktet er påført to ganger daglig, i to uker. Med sine rene ingredienser passer Skin Food Body Lotion for hele familien.

Weleda Skin Food Body Lotion finner du her

Vi anbefaler å sette av et par minutter hver dag, som en del av morgen- og kvelds-rutinen til å gi kroppen en skikkelig boost av fukt. Sett på en podcast eller favorittlåta, og gi kroppen litt ekstra TLC med denne rike, fuktighetsgivende gavepakken av en body lotion.

Tips! Du kan også ha en body lotion stående på nattbordet, og ha det som dagens siste gjøremål å smøre inn kroppen.

Ikke bare føles alt mye bedre når kroppen er silkemyk, men kroppens største organ (huden) fortjener strengt talt pleie utover bare ansiktet, også når den skal pakkes inn i varme klær, og lette sommerkjoler føles som et fjernt minne – kanskje spesielt da.

Powered by Labrador CMS