Evige blomster

Foto: @purautz & @carousel

Blomster som varer evig? Det høres jo ut som en god idé – men hva tenker vi om denne nye trenden?

Publisert Sist oppdatert

Evige blomster: Tørkede blomster fikk virkelig en renessanse i 2019, og er fortsatt like populært. Men er du klar for å ta evigvarende blomster til neste nivå?

Det siste året har virkelig satt fart på minitrender innen interiør. Vi har blant annet sett snurrelys, regnbuelys og det seneste; torso-lysene. Det at vi tilbringer mer tid i hjemmet, styrker også behovet for å pleie disse omgivelsene, og legge mer fokus på interiør – spesielt interiør som oser av positivitet og får oss til å smile i en annerledes tid. Vi forandrer kanskje ikke selve interiøret like hyppig, men dekor som lys, blomster og vaser er lettere å rotere på og bytte ut.

I det siste har vi lagt merke til ulike varianter av blomster, og dette kan utvilsomt se ut til å være en videreutvikling av den store trenden med tørkede blomster. Om denne trenden vil bli like stor, eller forsvinne like raskt som vår tro på 2021 som et pandemifritt år, gjenstår å se. Men det er utvilsomt et forfriskende innslag i den tights-pregede hverdagen vi lever i.

Blomster i papir

Før jul hadde vi en serie på elle.no med DIY-julepynt, hvorav én av dem var papirblomster som juletrepynt. Og papiret ser ut til å blomstre, også om våren. Fyll favorittvasen med vakre, håndmalte papirblomster.

Foto: @carousel / @torka_blomster

Perlede blomster

Kanskje det å perle sine egne blomster blir den nye lockdown-aktiviteten? Begrepet "som et smykke i rommet" får en helt ny betydning med en vase full av blomster laget av perler.

Foto: @purautz

Blomster av Lego

Ja, du leste riktig! Gjennom pandemiåret har vi puslet puslespill, bakt surdeigsbrød og kanelboller. Kan lego være det neste store? For med stengte blomsterbutikker og mye hjemmetid, kan blomster av Lego være akkurat det vi trenger nå. Dessuten er dette er morsom aktivitet for både store og små. Nostalgi og kreativitet i en og samme pakke!

Foto: @lego

Nå gjenstår det å se om denne trenden varer like lenge som disse blomstene – for evig – eller om det blir som det pleier med blomster; de visner og byttes ut. Uansett satt dette fart på kreativiteten!

Powered by Labrador CMS