Sommerens må-ha

Disse tre ELLE-bloggerne har alle med seg dette på årets sommerferie.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Disse tre ELLE-jentene har alle sammen med seg Storytel på årets sommerferie, og her er lydbøkene de vil høre på akkurat nå.

For mote- og interiørblogger Guri Heli, er sommer for henne å slappe av, senke skuldrene og høre på lydbøker. Helst liggende på en yogamatte med fregner på nesen og en form for selvutviklingsbok på ørene.

Jeg elsket da noen leste til meg da jeg var yngre, så det er noe nostalgisk over det. Jeg blir helt oppslukt av lydbøkene på en annen måte da jeg kan lukke øynene og bare leve meg inn i historien og boken.

Her er Guris Storytel tips:

– Nå varierer jeg mellom lydbøkene "Et helt Halvt år", "The Golden Year", "Ta makten over ditt eget liv", "Mindfulness -ditt ubrukte potensiale" og "Lev her og nå". Jeg føler vi må bli flinkere til å være med oss selv, ikke hele tiden få, få og få input fra omverdenen, men heller slappe av, nyte vårt eget selskap, og det for eksempel med en god lydbok!

ELLE-blogger Maren Aasen elsker også lydbøker, og hennes triks for at flyturen skal gå kjappere er å laste ned en lydbok før take off og lytte seg gjennom flyturen, vips så er man fremme!

– Også elsker jeg å høre på lydbøker når jeg er hjemme – så avslappende!

Her er Marens lydboktips:

- Jeg har jo nevnt noen favorittbøker tidligere, blant annet DENNE, "En Liste For Livet". Og nå har jeg akkurat startet på "De Syv Søstre", en serie på syv bøker. Jeg fikk også mange fine lydboktips fra dere som jeg gleder meg til å sjekke ut i løpet av sommeren, og her er noen av anbefalingene jeg fikk: "Tirsdagsdamene", "Engletreet", "Lavendelhagen" og "Morgengry" Jeg gleder meg til å starte en story, en etter en! Kom sommerferie.

Moteblogger og it-jente Hedda elsker å starte en feriedag med en treningsøkt, deretter en god frokost med barna for så å legge seg ned på en solseng, slappe av og lytte til en lydbok.

– Før brukte jeg Storytel mest i bilen når jeg kjørte med barna, men nå bruker jeg det mer for meg selv, litt deilig egentid. Jeg elsker at jeg kan ta med Storytel overalt, en praktisk app på mobilen, og derfor blir den med meg på stranden, i bilen og jeg har til og med lyttet til lydbok når jeg er hos tannlegen!

Her er Heddas beste tips om hva du bør lytte til i sommer:

– Kepler er en stor favoritt, jeg simpelthen elsker krim!

Viste du at Storytel appen har 100.000 lydbøker og e-bøker, på henholdsvis norsk, svensk og engelsk? Og du som ELLE-leser får teste dette gratis i 30 dager ved å klikke deg inn her. Du kan laste ned ubegrenset antall bøker offline og at det er heller ingen bindingstid – Det perfekte reisetilbehøret med andre ord!

Prøv en lydbok, nyt sommeren, senk skuldrene, lukk igjen øynene og slapp av – God sommer!

Annonse: artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Storytel.

Powered by Labrador CMS