Den 21-år gamle reality-stjernen Kylie Jenner, har tjent seg søkkrik på sitt eget imperium bestående av alt fra eget sminkemerke til klessamarbeid og TV-serie. Hun har en garderobe de fleste bare kan drømme om. På sin egen youtube-kanal viser hun stolt frem alle veskene sine. Og det er ikke få…

– Jeg ville at veskene mine skulle få sitt eget lille hjem, så derfor lagde jeg dette rommet til de. Favorittene i garderoben må være raden med Hermès-vesker. Jeg har samlet på Birkin-vesker lenge og de er også en ganske så bra investering. Om huset mitt brenner, hadde jeg løpt inn og reddet med meg denne, sier Kylie og peker på en hvit og beige Birkin-veske fra Hermès laget av slangeskinn.

options

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hun kan også avsløre at hun fikk en liten Kelly 20-veske i julegave av søsteren Kourtney Kardashian i fjor. Vesken ligger på cirka 60.000 kr i butikk. Hermès har ofte opp til to-tre års ventetid på Birkin- og Kelly-veskene og noen av de koster opp til en halv million.

Se Kylies veskegarderobe:

Designervesker er en god investering: Bare se her!

Relatert

Louis Vuitton SS23 – Live fra Paris

Se Louis Vuitton-showet SS23 her
gummistøvler

Nå har vi gummistøvler på ønskelista

9 fine gummistøvler til høsten.
Chelsea boots

Shopping: Fem fine Chelsea boots

Er du på jakt etter nye høstsko?