Mote

24. november, 2020

Black Week på Cos med 30 % på utvalgte varer

Shop våre favoritter fra salget!

Black Week Cos: Denne uka finner du en rekke bra Black Week-tilbud hos de ulike motekjedene – Cos har blant annet 30 % på en rekke utvalgte varer hele uka. Les også: Her får du de beste Black Week-tilbudene Vi har scrollet gjennom nettsiden til Cos og plukket ut våre Black Week-favoritter!

Black Week Cos – Våre favoritter

Skjortekjole i skinn, kr 2730 (annonselenke). Vi liker å sikre oss klassisk plagg i bra kvalitet på salg, og denne skjortekjolen er en klassiker du kan ha i garderoben din lenge!
Strikkegenser i alpakka og ull, kr 623(annonselenke). Klassiske og fine strikkegensere, får vi aldri nok av! ELLEsk på detaljen på ryggen og den kremhvite fargen. Perfekt nå i vinter.
T-skjorte, kr 203(annonselenke). Dette er virkelig den perfekte hvite t-skjorta med den perfekte passformen. Flere i ELLE-redaksjonen sverger til denne! Baggy jeans, kr 553 (annonselenke). Så kult å kombinere et par baggy jeans med en strikkegenser og høye hæler!

Topp, kr 245.  Tights, kr 385 (annonselenke).

Superfresht treningstøy du både kan trene i og slappe av hjemme med! Kommer i en rekke ulike farger…

Kåpe i ullmiks, kr 1365 (annonselenke).

Vi har lenge vært på utkikk etter en minimalistisk kåpe som kan brukes til alt – nå har vi funnet den!

Leggings, kr 483 (annonselenke). 

I disse hjemmekontor-tider er leggings et perfekt plagg å ha på seg!

Vi elsker at disse er en blanding av bukse og tights, og litt mer pyntet…

Trøye, kr 133 (annonselenke). Finnes også i svart! (annonselenke)  Et må-ha plagg om vinteren, som er så fint å kombinere til et par jeans. Perfekt å sikre seg på salg!!!

Les også:

Dette vil vi sikre oss på H&M akkurat nå!

Relatert