Ny runde Fushion Oslo

Foto: Elisabeth Stray Pedersen

Mote- og kunstfestivalen arrangeres i Bjørvika 17. til 20. september.

Publisert Sist oppdatert

Tross lunkne tilbakemeldinger på forrige festival, arrangeres Fushion Oslo igjen 17. til 20. september.

Denne gangen blir det mote og kunst i skjønn forening i Bjørvika.

Ambisjonen med festivalen er «å belyse samtidsspørsmål gjennom en fusjon av design, kunst og kultur», skriver de i en pressemelding.

Årets tema for festivalen er «From Thought to Action», og de ønsker å «oppfordre til refleksjon og aksjon ved å belyse samtaler som rører seg i samtiden gjennom uttrykksformene design, kunst og kultur».

– I tråd med tidsånden vil bærekraft være i fokus, og under debattprogrammet på nye Deichman Bjørvika vil vi belyse adferds- og forbruksmønstre, miljøspørsmål, kjønnsnormer i kunst og mote og dessuten kaste nytt lys over selvsagthetens høyborg: Instagram, sier leder for Fushion Oslo Elin Carlsen i pressemeldingen.

Alle er invitert til design-and-art-walk fra Stasjonsallmenningen i Oslobukta og ut til Sukkerbiten. Resten av programmet er også åpent for alle.

Festivalen oppfordrer folk til å ta seg en tur for å oppleve den nye kulturdestinasjonen i Bjørvika og få med seg utstillingene til et kuratert utvalg av designerne og kunstnerne.

https://www.instagram.com/p/CEjgfvJA2aP/

Fushion Talks

Det blir også debatter på nye Deichman lørdag 19. september. Alle kan kjøpe billett og få med seg paneldiskusjonene på det nye hovedbiblioteket.

Her kan du se programmet og kjøpe billett.

Les mer om festivalen her!

Powered by Labrador CMS