Electra sykkel - Det nye it-accessoiret

Sykling er blitt en trend vi sverger til. Og dette er sykkelen som står øverst på vår ønskeliste akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Electra sykkel: I annonsesamarbeid med Electra

I mer enn 25 år har Electra utviklet sykler med fokus på design og komfort, og syklene er blant de mest komfortable på markedet i dag.

Electra er et premium sykkelmerke fra California, og tilbyr et bredt utvalg av moderne og urbane e-sykler til hverdagsbruk. Med sitt unike design og flotte fargepalett passer syklene til deg som skal pendle til jobb, trene eller rett og slett vil cruise rundt i byen.

Electra sykkel - En sikker investering

Den grønne trenden har kommet for å bli, og på toppen av vår ønskeliste, troner el-sykkelen Townie Path Go! fra Electra.

Electra eies av den verdenskjente sykkelprodusenten, Trek Bicycle Company.

Electra er spesielt kjent for sin patenterte Flat Foot Technology®, som gir deg en ergonomisk riktig sittestilling og en trygg sykkelopplevelse.

Den er et perfekt fremkomstmiddel i bymiljøet, men også for lange landeveisturer med familien og den har i tillegg plass til barnesete.

El-sykkelen Townie Path Go! fra Electra gjør virkelig hele sykkelopplevelsen så mye morsommere - Man får bare lyst til å sykle mer!

Med el-syklene fra Electra kan du lett komme deg fra A til B på null komma niks. Og det er i tillegg både tidsbesparende og effektivt!

Du kan sykle til jobb, dra på café med venner, ha med sykkelen din på date eller middag med kjæresten, du kan dra på shopping, sykle til badestranda, sykle til trening og du kan dra på søndagstur med familien.

Electra-syklene er utrolig behagelig og komfortable å sitte på og den føles stødig å sykle på.

Du finner Electra hos sykkelpikene!

Osloguide - På sykkel

Skal du holde deg i Oslo i sommer? Hva med å oppdage hva Oslo har å by på, på sykkel. Vi syklet til Bjørvika for å sjekke ut alle de nye fine stedene som har poppet opp der.

Og det beste av alt, du kan parkere sykkelen utenfor overalt!

Deichman Bjørvika

Det nye hovedbiblioteket har endelig åpnet dørene og det må rett og slett bare oppleves.

Hva med å slappe av med en god bok eller ta med hjemmekontoret til dette fantastiske biblioteket i sommer? Arkitekturen og interiøRet er så inspirerende. Og du kan parkere sykkelen rett utenfor!

Adresse: Anne-Cath Vestlys plass 1.

Godt Brød

Sykle til Godt Brød og nyt en god kopp kaffe og gode bakervarer med venner, mens dere beundre alle de fine bygningene rundt.

Adresse: Operagata 29

Oslos Venezia

Dette stedet må bare oppleves. Så vakkert! Vi kommer ikke over at det finnes en kanal midt i Oslo sentrum. Ta med deg lunsjen eller en god bok og sykle hit i sommer.

Her er det også mulighet for å bade!

Du finner den rett rundt hjørnet for Talormade!

Talormade

De beste donutene du noen gang har smakt, finner du hos Talormade i Bjørvika. Det er vel verdt køen utenfor. Vi lover!

Adresse: Operagata 69

Brasserie Rivoli

Brasserie Rivoli gir oss skikkelig franske vibber. Dette stedet er perfekt for en date med kjæresten eller en kveld ute med venner!

Adresse: Operagata 3

Les mer om Electra-sykkelen her!

Powered by Labrador CMS