ELLEs høstfavoritter

Dette er plaggene vi vil investere i denne sesongen!

Publisert Sist oppdatert

Bitte Kai Rand i annonsesamarbeid med ELLE

Vi elsker den lekne stilen til den danske designeren Bitte Kai Rand. Kolleksjonene er ofte fargerike og plaggene har alltid en rekke lekre detaljer som spriter opp garderoben.

Lurer du på hva du bør investere i denne høsten? Vi har tatt en kikk på høstkolleksjonen til Bitte Kai Rand for 2019 og plukket ut våre favoritter som du finner under her.

Shop ELLEs høstfavoritter fra Bitte Kai Rand

Denne jakken står øverst på ønskelisten vår akkurat nå! Så fluffy og god. Vi elsker at den er kort i fasongen og gleder oss til å kombinere den med et par skinnbukser og en enkel hvit T-skjorte.

Bærekraftig mote er fremtiden og denne kjolen er lagd av Tencel™ Lyocell, et miljøskånsomt naturmateriale basert på FSC sertifiserte trefibre. Fibrene er kompostbare og biologisk nedbrytbare. Og det liker vi!

Elsk på printet på denne jakka og buksa! Bruk det sammen eller hver for seg. Dette er kule trendplagg verdt å investere i.

Blomsterdetaljen på denne skjorta er en gjenganger i Bitte Kai Rand sine plagg og den gjør seg så fint på denne skjortekragen.

Dette fotside frynsebeltet er så kult! Bruk det over skinnbukser, dressbukser, jeans eller korte shortser om sommeren. En kul stylingdetalj du kan ha i skapet for alltid!

Vi har funnet den perfekte boblekåpa! Så myk og god i stoffet og så kul i fargen. Passer helt perfekt til vinteren vi snart går i møte.

Denne skjorta er både perfekt til hverdags og fest. Kombiner den med et par dressbukser til hverdags og et fint skjørt til jentemiddagen.

Denne sesongen er det fotside skjørt som gjelder og vi elsker sømdetaljene på dette skjørtet. Style det med en hvit skjorte og høye støvler.

Denne velourdressen vil vi investere i denne høsten. Den beige fargen er så riktig akkurat nå og vi elsker at dressen er så tidløs. Style den med en enkel hvit t-skjorte og masse gullsmykker eller bruk plaggene hver for seg til alt fra strikkegensere, plisséskjørt og skjorter.

Dressen kommer også i en helt fantastisk purpurfarge, noe som er veldig riktig for denne sesongen. Kombiner dressen med et par flate mokkasiner eller ankelstøvletter.

Powered by Labrador CMS