Mascaraen som gir lash lift-effekt

Glem falske øyevipper.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med L'Oréal Paris.

Er du lei av å bruke tid og penger på vippeløft? Da er dette mascaraen for deg som vil ha voluminøse vipper.

Mange av oss drømmer om store fyldige vipper, som kan ramme inn og fremheve øynene våre. Og her tyr mange til såkalte vippeløft.

Med vippeløft får du løftet og bøyd vippene, slik at de alltid ser fyldigere ut. Ofte er de også farget, så det ser ut som om du har på deg mascara. Men vippeløft tar tid og kan svi litt i lommeboka. Derfor er det perfekt med en mascara som gir tilsvarende effekt.

Få en vippeløft-effekt

Mascaraen vi snakker om er L'Oréal Paris sitt tilskudd i det enorme sortimentet: Pro XXL Lift.

Mascaraen løfter og bøyer hver enkelt øyevippe uten å skade dem, slik en vippetang for eksempel ville gjort. Det gir også vippene dine masse volum, og med et så overbevisende resultat at 79 % av testpersonene, som tidligere har tatt vippeløft, ønsket å bytte til Pro XXL Lift*.

I tillegg til at mascaraen er skånsom mot vippene dine, er den beriket med en formel som får dem til å virke enda sterkere.

Påfør i flere trinn

L'Oréal Paris Pro XXL Lift bør påføres i to trinn, og med to forskjellige børster, for å gi en vippeløft-effekt.

Trinn 1 gir vippene 17 ganger mer volum, og trinn 2 gir dem en pluss 20 graders buet effekt**. Kjør børsten gjennom vippene fra rot til tupp flere ganger, og påfør flere lag for enda mer volum.

Tips: Gjør små sikk-sakk-bevegelser når du flytter børsten fra vippekanten til tuppen. Du kan også dra vippene over børsten for raskt å bygge opp volum.

L’Oréal Paris Pro XXL Lift, 149,95 kr. Finn den her.

En mascara for ethvert vippebehov

Vi har alle forskjellig smak og forskjellige vipper, og derfor treffer kanskje ikke mascaraen som gjør underverker for vennen din blinken hos deg.

Men uansett om du er ute etter en vippeløft-effekt eller bare ønsker mye volum eller lengde, har L'Oréal Paris Pro XXL en mascara for deg. Serien inneholder tre mascaraer, og i tillegg til Pro XXL Lift finner du også en Pro XXL Volume og en Pro XXL Extension.

L'Oréal Paris Pro XXL Volume gir et vakkert og fyldig vipperesultat med to effektive trinn:

Trinn 1 dekker vippene dine med en hvit base, som gir umiddelbar volum og skiller vippene. Trinn 2 bygger mer volum fra rot til spiss. Mascaraen er beriket med Pro Vitamin B5.

L’Oréal Paris Pro XXL Volume, 149,95 kr. Finn den her.

L'Oréal Paris Pro XXL Extension gir deg vippeforlengende resultater hjemme.

Mascaraen påføres i to trinn: Trinn 1 dekker vippene med en svart base og fanger opp de korte vippene for å bidra til å fremheve effekten i neste trinn.

Trinn 2 fremhever vippene og gir masse lengde, selv etter en enkelt påføring. Formelen har en fiberteknologi, som gjør at vippene ser lange og langstrakte ut etter hver påføring.

L’Oréal Paris Pro XXL Extension, 149,95 kr. Finn den her.

Hvilken passer for deg?

De tre mascaraene i L'Oréal Paris' Pro XXL-serie forvandler vippene dine i to trinn, enten de løfter, forlenger eller gir mer volum.

Har du litt rette vipper kan det være lurt å prøve Pro XXL Lift, som gir volum, løfter og krøller vippene. Har du tynne vipper kan Pro XXL Volume gi deg et voluminøst resultat, og for korte vipper kan Pro XXL gi en forlengende effekt. Se alle her.

* Brukertest med 108 kvinner som tidligere har hatt vippeløft i salong.

** Instrumentalprøve med 27 personer.

Powered by Labrador CMS