ANNONSE

Lyst på en fresh hud som gløder? Dette er vår ultimate hudpleierutine

– Produktene som gir deg masse glød og fukt! 

Publisert Sist oppdatert

Lyst på en fresh hud som gløder? Da bør du teste ut denne ultimate hudpleierutinen.

Din ultimate skin tech-rutine med FOREO

En app som via bluetooth både renser huden og gir den glød, hjemme på ditt eget bad, det er hva vi kaller en revolusjon innen hudpleie og skin-tech i særklasse. Det beste av alt? Du får et så fantastastisk deilig resultat. Slik bruker du FOREO i din ultimate hudpleierutine. 

FOREO-appen finner du enkelt på din smarttelefon, der finner du også en rekke smarte hudpleietips og ulike programmer til din FOREO. 

1. Start med å rense huden din med Luna™ 4

Vask ansiktet med FOREO LUNA Microfoam Cleanser som renser og enkelt eksfolierer huden ved hjelp av fantastiske Luna™ 4, som fjerner døde hudceller og får opp blodsirkulasjonen mens du får en deilig ansiktsmassasje. (Følg enkelt instruksjonene i appen for hvordan du bruker apparatet).

2.  Gi huden din masse glød og fukt med en deilig ansiktsmaske 

Hva er vel bedre enn en dyptgående ansiktsmaske med aktive ingredienser som virkelig trenger inn i huden og gir den masse fukt og glød? UFO™  er et produkt vi virkelig sverger til, en herlig hverdagsluksus på 2 minutter, som gjør underverker for huden din. Velg mellom en rekke massasjer på appen. De to maskene Make My Day  (som gir huden fukt )og Glow Addict (som gir huden glød) er to must-haves. 

3. IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask – en ny obsession!

Hudpartiet under øynene dine fortjener all den kjærlighet den kan få, og det sørger IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask for.  De avkjølende og fuktighetsgivende eye-patchene motvirker poser under øynene, samtidig som de reduserer forekomsten av fine linjer. De beskytter, lindrer og reduserer hevelser rundt det sensitive øyeområdet. 

Brukes gjerne sammen med IRIS™ 2 Eye Massager for raskere absorpsjon. 

4. Tid for å aktivere ansiktsmusklene

Påfør SUPERCHARGED™ Serum og gi huden din en 3-minutters treningsøkt med unike BEAR som aktiverer ansiktsmusklene, former og strammer opp ansiktet, samtidig som den øker blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen for å gi glød og redusere hevelser. 

BEAR er en smertefri behandling som bruker både mikrostrøm og T-Sonic™-pulseringer for å oppnå et spenstig resultat. 

Og det er viktig å ikke glemme øynene! Husk derfor å påføre IRIS™ Firming PM Eye Serum som inneholder retinol som jevner ut fine linjer og rynker. Serumet reduserer også forekomsten av synlig pigmentering og mørke ringer rundt øynene.

5. Avslutt med den deilige fuktighetsgivende FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple Action Intense Moisturizer

Siste trinnet i enhver hudpleierutine, er å påføre huden fukt, og den sinnsykt deilige fuktighetskremen FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer gir deg en liten euforia hver gang du tar den på.

 Kremen føles silkemyk på huden og gir huden masse masse fukt i dybden takket være hyaluronsyre, vitamin E, sink-PCA og olivenolje. Passer til alle hudtyper!

Hudpleierutinen trinn for trinn: 

Powered by Labrador CMS