Kjærlighetsguide for Fiskene

kjærlighetshoroskop fiskene

Passer best med Jomfru, Tvilling og Skorpion.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Fiskene

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

FISKENE

– Passer best med Jomfru, Tvilling og Skorpion

Fiskene er veldig intuitive, og vet hva du vil ha før du vet det selv. De er kreative og dømmer aldri, og de er kjærlige og elsker å kose. Fisker er flørtende, sjarmerende og romantiske, men de kan også være introverte og emosjonelle, til tider kanskje litt vel følsomme.

Jeg vil tørre å påstå at Fiskene er det mest følsomme tegnet av alle, noe som til tider kan bli problematisk. Fisker glemmer ikke kjærlighetsforhold, og glemmer aldri en eks.

Fisker’n var en sånn en. Han hadde alltid en fot i sitt eget lille magiske univers fullt av havfruer og glitter, og den andre foten i den virkelige verden. Det var mange store drømmer, han var veldig unnvikende, og svarte alltid på spørsmål med andre store filosofiske spørsmål. Jeg ble gal.

En Fisk jobber seg gjennom krangler og problemer, og er generelt fredfull. De foretrekker heller å glemme og tilgi enn å bære på nag. Fisker elsker å snakke og er glade i lange, dype samtaler. Selv om de setter kjærligheten høyt, trenger de også mye alenetid.

De er veldig kreative og hater kjedelige rutiner. Fiskene er det siste tegnet i dyrekretsen, og sies derfor å inneha litt av alle de andre tegnene. Derfor kan det være vanskelig å bli klok på en Fisk, for de er på en måte alt og ingenting. Fisken kan leve litt med hodet i skyene, de er dagdrømmere.

De er i sin egen verden hvor alt er stille og rolig og yin. De ser på deg og ser sin soul mate. En Fisk ville aldri datet deg hvis de ikke trodde du var THE ONE, for de kan ikke tillate virkeligheten å være noe dårligere enn den idealistiske fantasien de konstant lever i. Ikke bli overrasket hvis de elsker å bade.

Powered by Labrador CMS