Høstens Beste Bøker

Når kveldene blir mørkere og temperaturen lavere er det på tide å finne fram denne høstens beste bøker.

Publisert Sist oppdatert

Høstens beste bøker 2021: Jeg elsker høsten. Det er uten tvil den beste tiden av året, og jeg strever allerede med å kontrollere hvor mye jeg gleder meg til årets beste høytid: Halloween (dette er ikke noe jeg er villig til å diskutere). Mørke kvelder med en varm kopp te eller kakao, mens regnet faller tungt ned bak dansende stearinlys i vinduskarmen… Det eneste du trenger er et varmt pled, ullsokker og en god bok.

Under finner du bøkene du kan kose deg med denne høsten.

Les også: Boka du bør lese basert på ditt stjernetegn.

HØSTENS BESTE BØKER 2021:

Lesley Kagen: Every Now And Then

Vi har teknisk sett noen dager igjen av sensommeren, og da passer det perfekt med denne nydelige boka. I 1960 planlegger Frankie, Viv og Biz en uforglemmelig sommer, men når tre pasienter rømmer fra Broadhurst Mental Institution tar de idylliske livene deres en mørk vending. Om du likte “Der Krepsene Synger” vil du uten tvil sette pris på denne.

Every Now And Then, kr 229 (annonse).

Richard Osman: The Man Who Died Twice (Forventet utgitt september 2021)

De fleste har kanskje fått med seg fjorårets bestselger fra Richard Osman, nemlig The Thursday Murder Club. I september kommer endelig oppfølgeren, og den skal visstnok være like morsom, koselig og full av overraskende vendinger som den første. Garantert en must-read denne høsten.

The Man Who Died Twice, kr 279 (annonse).

C Pam Zhang: How Much of These Hills Is Gold

Jeg fikk tilsendt denne fra et britisk bok-abonnement, og kan nesten ikke tro at det er en debut fra forfatteren. Den har vært månedens bok i både Barack Obama og Gwyneth Paltrow sine bokkblubber på et tidspunkt, og var nominert til The Booker Prize i 2020. Denne kan ikke anbefales nok – den er rett og slett fantastisk.

How Much of These Hills Is Gold, kr 169 (annonse).

Becky Michaels: Lady August

I denne historiske romansen følger vi August Summer. Etter å ha levd hele livet som en helt vanlig jente oppdager hun at hun er datter av og arving til en Jarl i London. På en tid hvor samfunnet krevde at enhver ung jente må gifte seg nekter August å binde seg til noen om det ikke er for kjærlighet. Anbefales til fans av Bridgerton som heller ikke klarer å vente på neste sesong!

Lady August, kr 172.

TJ Klune: Under The Whispering Door (Forventet utgitt september 2021)

Spøkelser? Check. Romantikk? Check. Mannen med ljåen? Check.

Dette er den ultimate boka når Halloween nærmer seg. Her følger vi Wallace Price fra det øyeblikket mannen med ljåen kommer og han blir nødt til å innse at han faktisk er død. Han møter og faller for Hugo, en kafé-eier som frakter de døde til “den andre siden.” Wallace har en uke på seg før han må krysse over, og bestemmer seg for å leve et helt liv på syv dager.

Under The Whispering Door, kr 229 (annonse).

Craig Davidson: The Saturday Night Ghost Club

Om du elsker Stranger Things like mye som meg bør du skaffe deg denne boka umiddelbart. 12 år gamle Jake og vennene hans bruker sommeren på å utforske lokale spøkelseshistorier I Niagra Falls på 1980-tallet. Det som startet som et morsomt prosjekt tar en mørk vending i løpet av sommeren…

The Saturday Night Ghost Club, kr 199 (annonse).

Powered by Labrador CMS