Isabelle Ringnes kommer på ELLEtech

I år skal Isabelle Ringnes lede ELLEtech som konferansier.

Publisert Sist oppdatert

Når ELLE skal arrangere ELLEtech for andre gang, er Isabelle Ringnes en selvskreven gjest.

Isabelle er et meget kjent navn innen tech, og er kjent som en av grunnleggerne bak teknologinettverket for kvinner, TENK. Hun er også digital direktør for #hunspanderer, blogger, forfatter og foredragsholder.

I fjor holdt hun et inspirerende foredrag om hvordan teknologi-tsunamien vil forandre verden og i år skal hun lose oss gjennom årets spennende program på Grand Hotel 15. februar. Se film fra ELLEtech i fjor her!

– Det er en ære å bli spurt om å være konferansier og man må jo gripe sjansen til å få være med å inspirere flere til å gripe fatt i teknologiens muligheter!

Unik tech-dag

Isabelle synes at det er supert at ELLE tør å satse på et felt utenfor det vanlige og ta med leserne sine på en digital reise.

– Det er særlig kult at ELLE setter sin egen personlige vri på dagen med mange forskjellige innfallsvinkler innenfor tech-sfæren. Det er flust av konferanser med fokus på teknologi og digitalisering, men jeg håper og tror at denne konferansen vil belyse noen nye felt som vi kanskje ikke kollektivt har reflektert over like hyppig. Årets foredragsholdere er kule folk som har mye bra å si.

Hva synes du om ELLEtech i fjor?

– Det var veldig kult å se at et motemagasin klarte å samle kvinner (og noen menn) innenfor alle bransjer for å snakke om og inspireres av teknologi. Det var en spennende miks av foredragsholdere og innhold, mange engasjerte i salen og herlig feminint fra A til Å, svarer Isabelle.

Digitale trender i 2019

Som alltid når man har Isabelle for hånden, må man spørre henne litt om digitale trender og hva som rører seg i tech-verden.

– Vi kommer til å se flere taleassistenter, og jeg spår at Google Home også blir vanligere i norske hjem. AI (kunstig intelligens) vil bli en større del av livene våre, i den grad at vi ikke tenker over at det er AI. Teknologi blir mer akseptert som en del av alt, og vil i mindre grad bli omtalt som teknologi, men rett og slett være "given" som fundamentet i alt vi omgåes og skaper, svarer hun.

Isabelle tror også at vi kommer til å bli enda mer kritiske til sosiale medier.

– Som følge av alle sikkerhetsskandalene de siste to årene blir vi stadig mer kritiske til sosiale medier og teknologigiganter. Vi vil nok også bli mer oppmerksomme på personvern og sikkerhet generelt. Og jeg tror at nordmenn vil i større grad bytte fra iOS til Android.

Gleder seg skikkelig

Hvorfor skal folk komme på ELLEtech?

– For å treffe interessante mennesker i og utenfor bransjen, for å lære av kloke foredragsholdere og for å ha det gøy på en fredag. Og om ikke det er god nok grunn, så er det i hvert fall verdt å komme bare for å høre historien til Berit Svendsen. Jeg har hørt henne før, og hun er en fryd full av mye nyttig erfaring.

Det er ingen tvil om at Isabelle gleder seg skikkelig til 15. februar.

– Det er helt unikt moro å samle så mange kvinner innen forskjellige fagfelt for å snakke om og lære om teknologi. Stemningen i fjor var på topp, og jeg regner med at det blir minst like bra i år!

Les alt om programmet og sikre deg billett her!

Powered by Labrador CMS